Champion'dan Köpek Eğitimi Bisküvileri - Son Dakika
Güncel

Champion'dan Köpek Eğitimi Bisküvileri

Champion\'dan Köpek Eğitimi Bisküvileri

Champion, yeni ödül bisküvileriyle minik dostlarınızı sevindirmeye devam ediyor.

02.01.2012 12:00

Sevimli dostlarınızın sağlığının en büyük destekçisi Champion, yeni ödül bisküvileriyle minik dostlarınızı sevindirmeye devam ediyor. Sindirimi kolay, lezzeti bol, kalorisi az olan Champion Ödül Bisküvileri, köpeğinizin eğitiminde önemli kolaylıklar sağlayacağı gibi yeni yıl öncesi ona keyifli bir hediye de olacak.

Ödül bisküvileri, tüm dünyada köpek eğitiminin en temel araçlarından biri. Eğitim alan minik dostlarımızın strese girmemesi ve komutları kolay öğrenebilmeleri için kullanılan bu lezzetli araçlar aynı zamanda onların sağlığını da koruyor. Tropikal Pet'in evcil hayvan mamaları üretiminde uzman markası Champion, sindirimi kolay, düşük kalorili, vitamin, kalsiyum ve Omega-3 açısından zengin ödül bisküvileriyle bu konuda önemli bir çözüm sunuyor. Eğitimini kolaylıkla tamamlamış, mutlu, söylediklerinizi daha iyi anlayan, komutlarınızı yerine getiren sadık dostlarınızla vakit geçirmek artık sizin için çok daha keyifli olacak.

Champion Ödül Bisküvileri köpeklerinizin eğitim almasını kolaylaştırırken onların sağlığını da düşünüyor. Bisküvilerin içeriğindeki A vitamini köpeğinize güç verirken, D3 vitamini diş ve kemik sağlığını koruyor. E vitamini ise köpeğinizin canlı ve aktif olmasına yardımcı oluyor. Champion Ödül Bisküvileri'nin büyük çeşitleri dev ırk köpeklerde kullanılırken küçük çeşitleri orta ırklarda kullanılabiliniyor.

Yeni yıla girmeye az bir zamanın kaldığı şu günlerde sevimli dostlarımız için iyi bir hediye alternatifi de olan Champion Ödül Bisküvileri, yavru köpekler için iki, yetişkinler için beş çeşitli serisi ile tüm ırklara hitap ediyor. Puppy Lamb & Rice ve Baby Puppy Mix, yetişkin köpekler için ise Jumbo Bone, Marrowbones, Crunchy Bones, Belgium Mix, Mini Marrowbones gibi farklı çeşitleri bulunuyor.

Champion markası ve Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi ve satış noktaları için; www.tropikalpet.com.tr adresi ziyaret edebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Champion'dan Köpek Eğitimi Bisküvileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement