CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aydın Özer'in seçim bürosu Kumluca'da düzenlenen törenle açıldı.

27.05.2011 17:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aydın Özer'in seçim bürosu Kumluca'da düzenlenen törenle açıldı.

CHP antalya Mİlletvekili adayı Aydın Özer ve CHP Kumluca İlçe teşkilatının ev sahipliği yaptığı açılış törenine CHP Antalya Milletvekili adayları Osman Kaptan, Sevgi Doğan, Ahmet Daloğlu ve Levent Kıldır, CHP il Başkaı Özer Ülken, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Törende konuşan CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, geçmiş dönemdeki seçimleri hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu seçimlerde bir coşku görüyor musunuz, bir hareketlilik görüyor musunuz. Ben gittiğim yerlerde görmüyorum. Seçim coşkusu neden yok, ülke neden suskun. Bu kadar rezilliğe rağmen basın neden suskun, halk neden suskun. Çünkü basında halkda özgür değil. Geçtiğimiz günlerde eski genel başkanımız Deniz Baykal bir gazeteciye (Yaz Başbakan şımardı) dedi. Ertesi gün o çok büyük gurubun gazetesinden birine baktık, Sayın Baykal'ın söylediği (Başbakan şımardı) kısmı yazılmamış, gazete yazamıyor. Basın ve hukuk çökertilmiştir. CHP'ye oy verirseniz her şey düzelir. Mazot 1, 5 liraya iner, basında özgürleşir, hukuk da... "

CHP Antalya Milletvekili adayı Aydın Özer de konuşmasına, kendisinin seracılık yaptığını çiftçinin derdini en biler birisi olduğunu söyleyerek başladı.

Özer şöyle devam etti:

"Seracıyım, seracılıkla geçiniyorum. Biz çiftçilerin büyük sorunları var. Hepsini biliyorum çünkü içindeyim. Bankalara borcumuz var, zirai ilaç bayine borcumuz var, eşe dosta borcumuz var. Herkes birşeyler söylüyor, ama bir birliğimiz yok. Çözüm için bu sektörün sorunlarını bilen, sorunları bire bir yaşayan birisinin milletvekili olması lazım ki çözüm üretilebilsin. Onun için ben sadece CHP'nin değil, seracılık sektörünün adayı oldum. Bu dönem sektörümüzün dönemi, bu dönem Aydın Özer'in dönemi, bu dönem CHP dönemi olsun. CHP'ye hiç oy vermemişlerden bir kereye mahsus ödünç oy istiyorum. "

CHP Kumluca İlçe Başkanı Dilek Engin de, demokratik bir ortamda seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "CHP'nin Milletvekili adayları buram buram Antalya kokuyor, hepsini Antalya merkezinde, ilçe ve köylerinde bulabilirsiniz. CHP olarak biz Antalyalı adaylarımızla bu büyük yarışta yerimizi aldık. Şimdi sıra sizde, herkesi CHP'yi desteklemeye davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Antalya Milletvekili adayı Aydın Özer'in seçim bürosunun açılış kurdelesini CHP Antalya Milletvekili adayları Aydın Özer, Osman Kaptan, Sevgi Doğan, Ahmet Daloğlu ve Levent Kıldır ile CHP İl Başkaı Özer Ülken birlikte kesti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement