Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi

Yakın zaman önce Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi. Kameraları gören çift, samimi halleriyle adeta düşman çatlattı.

03.04.2019 09:25  Güncelleme: 09:56

İbrahim Kutluay'la sıkıntılı bir boşanma süreci geçiren manken Demet Şener, eski basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarıyla magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti, dün ilk kez el ele görüntülendi.

Uçankuş'un haberine göre; bir mekandan çıkarken görüntülenen aşıklar, kameraların önüne el ele çıkarak deyim yerindeyse düşman çatlattı.

İDDİALARI DUYMAMAZLIKTAN GELDİLER

Geçtiğimiz günlerde Demet Şener'in yeni sevgilisi Cenk Küpeli'nin nişanlı olduğu iddia edilmişti. Cenk Küpeli cephesi bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı. Muhabirler, Demet Şener ve Cenk Küpeli çiftine hakkında çıkan iddiaları hatırlattı. Ünlü çift, haklarında çıkan iddiaları duymamazlıktan geldi ve araçlarına binerek gözlerden kayboldu.

Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi
Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi
Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi
Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi

Son Dakika Magazin Demet Şener ve Cenk Küpeli El Ele Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • İlteriş: Genç kadın sonuçta, elbette hayatına devam edecek.. Saygı 16 1 Yanıtla
  • Serra: Sizene? oda insan kocası Aldatırken iyimiydi? Yapacak tabii helal olsun erkekler hakediyo,r tabiki bazıları. 7 0 Yanıtla
  • gkç: kim ne derse desin yaş farkı önemli bence bi kadın bi erkekten 8 yaş gibi absürt yaşta büyük olmamalı. şimdi fark edilmez de 50 sorası barizleşir sonuç olarak.Yanlış bi ilişki görüorum,zaten ciddi oldukları da söylenemez 3 1 Yanıtla
  • Feryal: Herkes sevdiğinle mutlu olsun, 3 1 Yanıtla
  • tokatlı: et giren yere dert girmez demişler atalarımız.Onun için dertleri tasaları yok. 3 0 Yanıtla

Advertisement