Dev'e Büyük İlgi - Son Dakika
Kültür Sanat

Dev'e Büyük İlgi

Dev\'e Büyük İlgi

Son günlerin en dikkat çeken müzik grubu DEV, önceki gece İstanbuldaki ilk konserleri için garajistanbuldaydı.

27.03.2014 15:48

Son günlerin en dikkat çeken müzik grubu DEV, önceki gece İstanbuldaki ilk konserleri için garajistanbuldaydı. Alternatif rock türünde yaptıkları müzikle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan grubun konseri için, garajistanbul sahnesi özel olarak tasarlandı, çarpıcı ışık efektleriyle renklenen sahne şovları da salonu dolduran izleyicilerin beğenisini kazandı.

Baran Bayraktar ile Kaan Metinden oluşan alternatif rock grubu DEV, önceki gece Türk starlarını ağırlayan garajistanbul sahnesindeydi. Özel tasarım sahne ve çarpıcı ışık şovla birlikte şarkılarını seslendiren grup; İstanbuldaki ilk konserlerinde seyircinin beğenisini kazandı.

Demir Demirkan prodüktörlüğünde gerçekleşen albümlerindeki şarkıları dışında sahnede söylemeyi sevdikleri şarkılardan oluşan bir repertuar ile müzikseverlerin karşısına çıkan DEV; enerjik duruşlarıyla konser boyunca herkesi dans ettirdiler.

İlk konserleri olmasına rağmen garajistanbulu dolduran DEV; çok kısa sürede büyük bir kitle yakalayacaklarının ve bu yazın en çok iş yapacak gruplarından biri olduklarının sinyalini verdiler.
İlk konserlerini ölümsüzleştirmek için konser esnasında Sesler adlı şarkılarına klip çeken DEVi ilk konserlerinde izlemeye gelenler arasında Yonca Evcimik, Yunus Günce, Sibel Tüzün, Fırat Çöloğlu gibi ünlü isimlerde vardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dev'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement