Doğru Nefes İle Mutlu Ol! - Son Dakika
Kadın

Doğru Nefes İle Mutlu Ol!

Doğru Nefes İle Mutlu Ol!

Bu hafta size Nefes terapisi diğer adıyla Holoterapiden bahsetmek istiyorum.

19.11.2018 08:47  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilinçaltının yönettiği en önemli sistemlerden biri nefestir. Farklı nefes teknikleri konusunda eğitim aldım ve diyafram nefesini kullanmanın hayatıma olumlu katkı sağladığını gördüm. Bilinçaltı temizleme çalışmalarına mutlaka nefes çalışmaları eklemeyi tercih ediyorum. Çünkü doğru nefes almak için ilk etapta bilinçli olarak çalışma yapmamız önemlidir. Düzenli olarak çalışma yaptıkça artık otomatik olarak nefes alış verişimiz değişiyor.

Nefes tanım olarak, ruh, yaşam, yaşam gücü, enerji, yaşam kaynağı gibi anlamlara geliyor.

Araştırmalara göre insanların %90'ı nefes kapasitesinin %30 unu kullanıyor. Farkında olmadan doğuştan sahip olduğumuz gücümüzü doğru kullanamıyoruz. Bu da beraberinde mutsuzluk ve huzursuzluğu getiriyor.

Nefes terapisinde uygulanan hızlı ve derin nefes alışlar, sınırların aşılması, kalıpların kırılması, potansiyelin ortaya çıkması anlayış ve bilinç seviyesinin yükselmesini sağlar. Terapi alan kişiler bu değişimin farkını görürler.

Yaşamak nefes almaksa ve eğer yeterli oranda nefes alamıyorsak yaşadığımızı söyleyebilir miyiz? Gerçekten yaşıyor muyuz? Yoksa yaşayan ölüler olarak dünyayı terk edeceğimiz zamanı mı bekliyoruz? Yaşamak canlı olmakla, canlı olmak hareket etmekle ilişkilidir. Hareket etmek için dışarıdan bir enerjiye gereksinim duyulur. Enerjiyi dönüştürmek ve işe yarar hale getirmek katalizör olan oksijenle ilgidir.

Holoterapi - Nefes Terapisinin etkili olduğu alanlar şunlardır;

Bilinçaltı çöplerinin temizlenmesi

Beyin hafızanın boşaltılması ve genişletilmesi

Her türlü psikolojik rahatsızlığın iyileştirilmesi

Bilinçaltındaki korku ve endişenin giderilmesi

Fizik beden üzerindeki bir çok patolojinin iyileştirilmesi

Hormonların aktive edilmesi ve dengelenmesi

Botoks etkisi

Detoks etkisi

Kurban bilincinden çıkış

Kişilerle ilişkileri düzeltmek

Karma çözümü

Duyular dışı algının açılması

Her türlü alışkanlığın sonlandırılması

Obsesyon

Genetiği iyileştirmek/ DNA aktivasyonu

Yaşamı hangi açıdan ele alırsanız alın karşınızda belirleyici unsur olarak nefes almanız, yani yeterli oksijenle buluşmanız söz konusudur. Organ ve hücrelerinizin görevlerini kusursuzca yerine getirmeleri ihtiyaçları olan enerjinin yani oksijenin temin edilmesi ile ilgilidir. Dolayısıyla doğru nefes alış veriş ile bedenimiz de ihtiyacı olan oksijen ile sağlıklı çalışır.

Doğru nefes almayı biliyorsanız, üzüntü acı ve zorluklarla tanışmıyor, hastalıklardan uzak bolluk ve bereket içinde, iç huzura sahip olarak mutlu ve huzurlu bir hayat yaşıyorsunuz.

Aldığınız her nefeste içinize bolca yaşam coşkusu çektiğiniz, yüksek enerjili, huzurlubir hafta dilerim.

Son Dakika Kadın Doğru Nefes İle Mutlu Ol! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement