Dört Köşeli Üçgen Filmi - Son Dakika
Sinema

Dört Köşeli Üçgen Filmi

Dört Köşeli Üçgen Filmi

Dört Köşeli Üçgen filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Dört Köşeli Üçgen filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

23.04.2018 10:54

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışmasındandır. O, gözlemlerini ulu orta içinden geldiği gibi söyler. Fakat bu özelliğinden dolayı da çevresinde tutunamaz.

Yönetmenliğini Mehmet Güreli'nin üstlendiği Dört Köşeli Üçgen i, Salâh Birsel'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanıyor. Görkem Yeltan’ın senaryosunu kaleme aldığı de Mustafa Dinç, Ülkü Duru, İştar Gökseven, Kaan Çakır, Emre Altuğ, Mehmet Esen, Sezgi Mengi, Alper Saldıran, Şencan Güleryüz, Gökçer Genç, Pınar Tuncegil rol alıyor.

Yönetmen: Mehmet Güreli

Senaryo: Görkem Yeltan, Sâlâh Birsel

Oyuncular: Mustafa Dinç, Gökçer Genç, Ülkü Duru, Cemil Ağacıkoğlu, Alper Saldıran, Görkem Yeltan, İştar Gökseven, Kaan Çakır, Emre Altuğ, Mehmet Esen, Sezgi Mengi, Şencan Güleryüz, Pınar Tuncegil

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Dört Köşeli Üçgen

Yapımcı Firma: Yeditepe Film

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 88 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 27.07.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Dört Köşeli Üçgen Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement