Fenerbahçe'de Çıkışın Arkasındaki İsim Egemen Korkmaz - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Çıkışın Arkasındaki İsim Egemen Korkmaz

Spor Toto Süper Lig'de son altı maçını kazanarak yükselişe geçen ve zirveye oturan Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz ve Bruno Alves'in performansı dikkat çekiyor.

29.01.2015 18:29

Sarı lacivertli takımın 2013-2014 sezonunda kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynayan ancak sakatlığı nedeniyle sezon başı takımdan ayrı kalan Egemen'in geri dönüşü teknik dirkektör İsmail Kartal'ı hayli rahatlattı.

Kayseri Erciyesspor deplasmanıyla formasına kavuşan ve ligdeki Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında 90 dakika forma giyen Egemen, Fenerbahçe'nin bu maçları gol yemeden tamamlamasında çok önemli bir rol oynadı.

Kartal Alves'i kazandı

Galatasaray yenilgisi sonrası mağlubiyetin faturasının kesildiği isim olan Bruno Alves'se son haftalarda adeta yeniden doğdu. Derbi sonrası formasını Kadlec'e kaptıran Portekizli defans oyuncusu, Egemen'le birlikte yeniden takıma dahil olurken, performansı da her geçen hafta biraz daha arttı.

Alves&Egemen ikilisi damga vurdu

Fenerbahçe geçtiğimiz sezondan bu yana Bruno Alves& Egemen Korkmaz ikilisine 16 maçta 90'ar dakika forma veririrken, sarı lacivertli takım bu 16 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Çıkışın Arkasındaki İsim Egemen Korkmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement