Gaziantep'te Silahlı Kavga 1'i Polis 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Silahlı Kavga 1'i Polis 6 Yaralı

Gaziantep\'te Silahlı Kavga 1\'i Polis 6 Yaralı

Gaziantep'te alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Emin Avcı ile Abdülkadir Yalçın arasında trafikte başlayan, tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada 1'i polis 6 kişi yaralandı.

14.10.2014 16:21

Gaziantep'te alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Emin Avcı ile Abdülkadir Yalçın arasında trafikte başlayan, tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada 1'i polis 6 kişi yaralandı. Polis, kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, öğleden sonra Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre alacak meselesi yüzünden husumetli olan Emin Avcı ve Abdulkadir Yalçın araçlarıyla Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'nda seyir halindeyken karşılaştı. Birbiriyle tartışan ikili, daha sonra araçlarından birbirine ateş açtı. İkilinin araçlarıyla gittikleri 200 metre ilerideki evlerinin önünde yakınlarının da katılmasıyla büyüyen kavgaya müdahale eden 41 yaşındaki trafik polisi Abuzer Öztunç ile her iki aileden 5 kişi, vücutlarına isabet eden saçma ve kurşunlarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülen yaralılar, tedaviye alındı. Olayın ardından olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri, kavgaya karıştığı tespit edilen 1'i evde saklanan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Hastanelerde tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kavgayla ligli başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Silahlı Kavga 1'i Polis 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement