Gece, İstanbul Live Sahnesinde! - Son Dakika
Güncel

Gece, İstanbul Live Sahnesinde!

Gece, İstanbul Live Sahnesinde!

Gece; 14 Nisan, Cumartesi gecesi sevilen şarkılarını Istanbul Live dinleyicileri için seslendirecek!

09.04.2012 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Can Baydar (vokal, gitar), Eren Çilalioğlu (davul), Gökçe Balaban (basgitar) ve Erdem Başer'den (gitar) oluşan Gece; 2001-2008 yılları arasında Ankara'nın önemli barları Saklıkent, Limon, Manhattan ve If'te düzenli olarak sahne alırken, çeşitli üniversite ve lise şenliklerinde de ismini duyurdu. Kurulduğu günden itibaren beste çalışmaları yapan grup, 2005 yılında Roxy Müzik günlerinde finale kalma başarısını da gösterdi.

Grubun, Mayıs 2008'de yayınlanan on şarkıdan oluşan, "İçinde Saklı" adlı ilk albümünün prodüktörlüğünü Koray Candemir üstlenirken; albümdeki "Aşık Mıyız", "Öldür İstersen", "Hoşuna Mı Gitti?" ve "Bar" adlı şarkılar öne çıktı.

Nisan 2011'de kendi isimlerini verdikleri ve prodüktörlüğünü üstlendikleri ikinci albümlerini çıkaran Gece; kliplendirdikleri "Ben Öldüm", "Yarım", "Bana Bir Şarkı Söyle" gibi şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Grubun İskender Paydaş prodüktörlüğünde yorumlayıp daha önce single olarak piyasaya sürdüğü, Orhan Atasoy bestesi "Gamsız" da albümdeki yerini aldı.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilet Fiyatı: 23 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gece, İstanbul Live Sahnesinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement