Gemerek'te Muhtarlara "Yasal Av" Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Gemerek'te Muhtarlara "Yasal Av" Anlatıldı

Gemerek'te Orman ve Su İşleri Sivas Bölge Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığınca muhtarlar yasal av konusunda bilgilendirildi.

18.05.2017 17:03

Gemerek'te Orman ve Su İşleri Sivas Bölge Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığınca muhtarlar yasal av konusunda bilgilendirildi.

Yeniçubuk Anadolu Lisesinde düzenlenen programda Orman ve Su İşleri Sivas Bölge Müdürlüğü yetkilileri avcılık konusunda muhtarlara bilgi verdi.

Gemerek Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Barış Ulucanlı, burada yaptığı konuşmada, "Orman ve Su İşleri Sivas Bölge Müdürlüğünce görevli arkadaşlarımız avcılıkla ilgili mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Orman ve Su İşleri Sivas Bölge Müdürlüğü Av Yaban Hayatı Teknikeri İlyas Deveci de "Burada bulunma sebebimiz muhtarlarımıza yasal avcılık ve şartları, kaçak av yapanlarla nasıl mücadele edildiği, yasal av yapan kişilerin hangi kanunun hangi maddelerinden faydalandığı ve neler avlayabileceğini anlatmak. Katılım gösteren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programda kaçak avcılığa karşı muhtarlardan destek istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gemerek'te Muhtarlara 'Yasal Av' Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement