Giresun Espiye'de Seçimler Öncesi Tedbirler Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresun Espiye'de Seçimler Öncesi Tedbirler Toplantısı Düzenlendi

Giresun Espiye\'de Seçimler Öncesi Tedbirler Toplantısı Düzenlendi
24.04.2023 13:25

Giresun'un Espiye ilçesinde yapılacak olan seçimler öncesi alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenlendi. Kaymakam Taner Tengir, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile muhtarlardan vatandaşlara hizmet odaklı anlayışla en iyi hizmeti vermelerini istedi.

Giresun'un Espiye ilçesinde, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenlendi.

Kaymakamı Taner Tengir, müftülük toplantı salonundaki toplantıda, seçimlerin öncesi, günü ve sonrası için her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Espiye'de 62'si kent merkezi olmak üzere 27 bin 383 seçmenin toplam 96 sandıkta oy kullanacağını ifade eden Tengir, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile muhtarlardan, vatandaşlara hizmet odaklı anlayışla en iyi hizmeti vermelerini istedi.

Toplantıya, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun Espiye'de Seçimler Öncesi Tedbirler Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement