Gölcük'te Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Gölcük'te Mezuniyet Heyecanı

Gölcük'teki Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezun olan 68 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

09.06.2018 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük'teki Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezun olan 68 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Bölümünü tamamlayan 68 öğrenci için okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Şimşek, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Altıntaş, törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri kutlayarak, "Başarılı bir şekilde mezun olarak okulunuzu tamamladınız. Bundan sonra sizlerin kendi hayatınızı seçecek ve geleceğinize yön vereceksiniz. Bundan sonra daha çok çalışarak ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olarak yerinde ve doğru kararlar almalısınız. Siz gençlerimizin asıl sorumluluğunuz bundan sonra başlıyor. Bu sorumlulukla birlikte doğru karar alacağınıza gönülden inanıyorum." diye konuştu.

Okul Müdürü Emine Köse de 4 yıllık bir çabanın sonucunda bilgi ve beceriyle donattıkları 68 genci sağlık ordusuna uğurlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, toplumun sağlık seviyesinin yükseltilmesinde mezun ettikleri öğrencilere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti.

Konuşmaların ardından dereceyle mezun olan öğrencilere ödülleri verildi. Okul birincisinin kütüğe ismini çakmasının ardından öğrenciler diplomalarını aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölcük'te Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement