Hava Kargo Güvenliği İTO'da Yapılan Çalıştayda Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Hava Kargo Güvenliği İTO'da Yapılan Çalıştayda Değerlendirildi

Hava Kargo Güvenliği İTO\'da Yapılan Çalıştayda Değerlendirildi

SHT-17.6 Talimatı Bilgilendirme Toplantısı (Hava Kargo Güvenliği Çalıştayı), İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile UTİKAD işbirliğinde düzenlendi.

24.06.2016 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Haziran günü İTO Meclis Salonu'nda düzenlenen ve SHT-17.6 Talimatı'nın uygulanmasına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı çalıştayda; Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkilileri ile Turkish Cargo yöneticileri hava kargodaki değişim ve talimat ile getirilen yeniliklere yönelik bilgileri hava kargo acentelerine aktardı.

Çalıştayda açılış konuşmalarını İTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Erkesim, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin ve SHGM Güvenlik, Denetim ve Sertifikasyon Koordinatörü Ramazan Dursun yaptı.

Oturum Başkanlığını UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Havayolu Çalışma Grubu Başkanı Arif Badur'un yaptığı çalıştayda sırasıyla THY Kargo Sivil Havacılık Güvenlik Şefi Elif Öngen, SHGM Havacılık Uzman Yardımcısı Ahmet Türk, Turkish Cargo Kargo Başkan Yardımcısı Serdar Demir ile SHGM Güvenlik, Denetim ve Sertifikasyon Koordinatörü Ramazan Dursun sunum yaptı.

Hava kargo acentelerinin yoğun ilgi gösterdiği çalıştaydaki sunumların ardından gerçekleşen soru cevap bölümünde hava kargo acentelerinin ve ilgili diğer paydaşların soruları yanıtlandı. Çalıştayın sonunda mevcut durumda karşılaşılan sorunların çözümü için SHT-17.6 Talimatı'nın yenileneceği belirtilerek, bu süreçte hava kargo acenteleri ile havayolu firmaları başta olmak üzere tüm paydaşların taleplerinin toparlanarak SHGM'ye iletilmesi kararı alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hava Kargo Güvenliği İTO'da Yapılan Çalıştayda Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement