İbrahim Tatlıses, Damla Buket Çakıcı'yla mı Evlenecek - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, Damla Buket Çakıcı'yla mı Evlenecek

İbrahim Tatlıses, evliliğinden sonra hayatından çıkardığı eski menajeri Damla Buket Çakıcı ile basın toplantısı yaparak yeniden çalışacağını söyleyerek evlilik iddialarını ortaya çıkardı.

14.07.2016 16:24  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşadığı büyük saldırı sonrasında ciddi anlamda sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre uzak kalan isim imparator İbrahim Tatlıses tekrar yeni bir evlilik ile gündem konusu oldu. Eskiden menajeri olarak görevini yapan ve aynı zaman da bir süre beraber de olduğu isim Damla Buket Çakıcı ile şuan da evlilik planı yapıyor haberleri magazine düştü.

"ONUNLA ÇOK DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ"

Tatlıses, yemekte 2011 yılında geçirdiği silahlı saldırıda yanında olan ve yaralanan yardımcısı Damla Buket Çakıcı ile yeniden birlikte çalışma kararı aldıklarını söyledi: "Damla Hanım eskiden benim asistanım, menajerim ve danışmanımdı. Ona teklifte bulunduk, Allah razı olsun bizi kabul etti. Tekrar çalışmaya başladık. İnşallah onunla çok daha ileriye birlikte gideceğiz."

EVLİLİK PLANLARI YAPIYOR

İmparator'un, uzun süredir küs olduğu ve barışıp dün tüm medyanın karşısına çıkardığı eski menajeri ve aşkı Damla Buket Çakıcı'yla şok evlilik planları yaptığı iddia ediliyor. İbrahim Tatlıses'in salı akşamı Seyrantepe'deki kebapçısında basın için bir mangal partisini düzenleyeceğini açıkladığında herkes bunun yeni albüm için ön bir toplantı olduğunu sanıyordu. Mangal partisine giden basın mensupları Tatlıses'in hiç beklemedikleri bir sürpriziyle karşılaştı.

BASINA TAKDİM ETTİ

Keyfi çok yerinde olan, kahkaha üzerine kahkaha atan İmparator'un yanında son yıllarda hiç görmedikleri kırmızılı bir kadın vardı. Tatlıses, gururla yanındaki kırmızılı sarışın kadını yani Damla Buket Çakıcı'yı basına takdim etti. Çok neşeli ve rahatlamış görünüyordu İmparator, espri üzerine espri yapıyordu.

"BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

İşlerini ve tüm hayatını emanet ettiği Damla Çakıcı'yı mangal partisi boyunca onore ediyor ve ayrıca sık sık eğilip fısıldaşarak da dosta düşmana ne kadar mutlu olduğunu ilan ediyordu. Tatlıses, geçen ay basının karşısına çıkmış, "Ben bitti demeden bitmez" sözünü sözünü söyleyerek yeni bir aşkın sinyalini de vermiş ama o kişinin kim olduğunu açıklamamıştı.

SİLAHLI SALDIRIDAN BERİ YOKTU

Ünlü sanatçı sosyal medya sayfasından da yaşadığı keyfi "Klasikleşmiş Tatlıses mangal partileri kaldığı yerden devam ediyor" cümleleriyle paylaşıyordu. Mangal partisi öncesi aşk adamı olduğunu, yaptığı bir paylaşımla daha göstermişti. Tatlıses'i bu kadar mutlu eden kadın yani Damla Buket Çakıcı, 2011'de yaşadığı silahlı saldırı olayından beri ortalıkta yoktu.

BAŞKA BİRİYLE EVLENMİŞTİ

Maslak'taki saldırı sırasında ağır yaralanan Damla Çakıcı, hastanedeki tedavisinin ardından başka bir hayata adım atmış ve evlenmişti. Silahlı saldırı sonrası günlerce hastanede yaşam savaşı veren İbrahim Tatlıses de eski hayat arkadaşları Derya Tuna ile Ayşegül Yıldız'ın arasında kalmış ve sonunda Ayşegül Yıldız'la hastane odasında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ayşegül Yıldız'ın ilk işi de saldırı sonrası tedavisi süren Damla Çakıcı'yı işten çıkarmak olmuştu.

"BAZILARINA BİR KADIN YETMİYOR"

Tuna'nın "Bazılarına bir kadın yetmiyor, ne beşi ne onu… Bazılarına ise hayat yetmiyor, bir kadını doyasına sevebilmek için" sözünü paylaşarak Tatlıses'i hedef aldığı anlaşıldı.

ALLAH'A SIĞINDI

Ayşegül Yıldız da, bir ayet paylaşıp altına "Ona güvenip ona inanıp sorgusuz teslimiyet ve verdiği huzur… Verdiğin her şeye sonsuz şükürler olsun Rabbim" yazarak Allah'a sığındığını belirtti.

İbrahim Tatlıses, Damla Buket Çakıcı\'yla mı Evlenecek

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, Damla Buket Çakıcı'yla mı Evlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sena: Bu medyatik kafalar evliliği çok hafife alıyorlar Elbise değiştirir gibi eş değiştirilirmi Amma geniş mideleri var 5 0 Yanıtla

Advertisement