İki yıllık çalışmayla elektrik şebekesi hırsızları tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İki yıllık çalışmayla elektrik şebekesi hırsızları tutuklandı

İki yıllık çalışmayla elektrik şebekesi hırsızları tutuklandı
05.01.2022 17:12  Güncelleme: 17:18

Mardin'de elektrik trafolarından çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve uzun süredir güvenlik güçlerinin takibinde olan 3 kişi yakalandı.

Mardin'de elektrik trafolarından çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve uzun süredir güvenlik güçlerinin takibinde olan 3 kişi yakalandı. Zanlılardan 2 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızıltepe ve Derik ilçelerinde elektrik trafolarına girerek hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle uzun süredir jandarma ekiplerinin takibinde olan 3 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, iki ilçede yoğunlaşan trafo hırsızlıklarıyla ilgili olarak Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürlüğü tarafından jandarma güçlerine birçok kez şikayet başvurusu yapıldı. Yaklaşık 2 yıl süren takip sonucunda trafolardan her biri yaklaşık 13 bin lira değerinde olan 62 adet redresörü çaldıktan sonra bunları kırarak içerisindeki bakır aksamı hurdacılara sattıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.

Mahkemeye sevk edilen 3 sanıktan 2'si hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki yıllık çalışmayla elektrik şebekesi hırsızları tutuklandı - Son Dakika


Advertisement