İsveç Basını, Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 Yenildiği Maça Geniş Yer Ayırdı - Son Dakika
Spor

İsveç Basını, Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 Yenildiği Maça Geniş Yer Ayırdı

A Milli Futbol Takımının UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup üçüncü maçında Rusya'ya 2-0 yenilmesi, İsveç basınında geniş yer buldu.

14.10.2018 23:54

Türkiye, Uluslar Ligindeki üçüncü maçında Rusya'ya 2-0 mağlup oldu. İsveç basını karşılaşmaya geniş yer ayırdı. Ülkenin önde gelen gazetesi Expressen, ''Skor, İsveç için kabus'' başlığını atarken, Türkiye'nin İsveç'e yenilmesinin ardından İsveç'in liderlik şansının zora girdiği belirtildi.

"RUSLAR ULUSLAR LİGİNİ GARANTİYE ALDI"

''Ruslar Uluslar Ligini garantiye aldı'' başlığını kullanan Aftonbladet gazetesi, sonucun İsveç'e de yaramadığının altını çizdi. İsveç devlet televizyonu SVT'nin internet sayfasında ise karşılaşmayla ilgili " Fenerbahçe'nin futbolcusu galibiyeti hazırladı." ifadesi kullanıldı.

İsveç Basını, Türkiye\'nin Rusya\'ya 2-0 Yenildiği Maça Geniş Yer Ayırdı

Son Dakika Spor İsveç Basını, Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 Yenildiği Maça Geniş Yer Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Merdo: Bizi bu hale koyan yabancılar değil mi ne diye hala sermayemizi onlara emanet ediyoruz ki.yok Arkadaş biz asla akıllanmayacağız... 9 0 Yanıtla
  • Mardinli : Bu futbolcular okadar para aliyor eee ozaman elinizden gelenin en iyisini yapında gavura 3 5gol attın yazık değilmi aldığınız okadar paraya heeeeee 2 1 Yanıtla
  • Sved: İnşallah isveç gruptan çıkarsın 1 2 Yanıtla
  • Dobraadam: Rusyaya 4-0 gerekse 4-0 yenerdi rolantide maçı bitirdi.bizim takımdan bişey olmaz. 0 0 Yanıtla

Advertisement