İzmir Korumaların Sahneden İndirdiği Vatandaş İnceden Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

İzmir Korumaların Sahneden İndirdiği Vatandaş İnceden Özür Diledi

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İncenin İzmirdeki programında sahneye selfie çektirmek için çıkan İsmail Kalkanın (39) korumalar tarafından sahneden indirilmesinin ardından İnce, o vatandaşı arayıp özür diledi.

28.05.2018 18:29

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İncenin İzmirdeki programında sahneye selfie çektirmek için çıkan İsmail Kalkanın (39) korumalar tarafından sahneden indirilmesinin ardından İnce, o vatandaşı arayıp özür diledi. Aynı zamanda parti üyesi olan Kalkan, bir anlık heyecanla sahneye çıktığını belirterek İnceden özür diledi.

CHPnin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında pazar günü İzmire geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Taner Kışlalı Parkının Çiğlideki açılışında İsmail Kalkan isimli bir vatandaş İnceyle selfie çektirmek için sahneye çıktı. Korumalara rağmen İnceye ulaşan Kalkan, hayranı olduğu cumhurbaşkanı adayı İnceyle fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekilmesinin ardından Kalkan, İncenin korumaları tarafından sahneden indirildi. Bu anların görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı. Korumaların Kalkana karşı sert tavrı ise tepki çekti. Bunun üzerine İnce, Kalkanı telefonla arayıp özür diledi. İnce, telefon görüşmesinde Sahneye çıkınca koruma arkadaşlar sana biraz sert davranmışlar. Benim yanımda çalışanların sorumluluğu da bana aittir. Ben özür diliyorum onların adına, yok sen özür dileme. Kusura bakma olur mu. Haydi bütün aileye selam söyle dedi.

İncenin kendisini arayıp özür dilemesinden dolayı mahçup olduğunu söyleyen Bayraklı Belediyesi'nde işçi olarak çalışan CHP üyesi İsmail Kalkan, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi Ben Muharrem İnceye büyük hayranlık duyuyorum. Kendisini çok seviyorum. Bir anlık heyecanla sahneye fırladım, fotoğraf çektirmek için. Oradaki görevli arkadaşları zor durumda bıraktığım için başta cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve görevli arkadaşlardan kendilerini zor durumda bıraktığım için ben özür dilerim. Kendisi de beni arayıp özür dileyerek halkın cumhurbaşkanı olduğunu gösterdi. Çok heyecanlandım, ben özür diledim. Bu partinin üyesiyim. Bir anlık heyecandan dolayı böyle bir şey yaşandı. Kendisine beni aradığı için teşekkür ederim. 24 Haziranda hepimizin cumhurbaşkanı olacak.

İNCE, KORUMASININ İTTİĞİ KİŞİDEN ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Muharrem İnce, Balıkesir Merkez Havaalimanı'nda, İzmir Çiğli'deki dünkü mitinginde sahnede kendisi ile selfie çekilirken korumasının iterek sert davrandığı İsmail Kalkan'ı telefonla arayıp özür diledi.İnce, telefonla görüştüğü Kalkan'a, Koruma arkadaşlar sana biraz sert davranmışlar. Benim yanımda çalışanların da sorumluluğu da bana aittir. Ben özür diliyorum onlar adına. Kusura bakma olur mu Bütün aileye selam söyle. Olmasını istemezdim böyle bir şeyin ama olmuş artık, ne yapalım. Görüşmek üzere, hoşçakal dedi.

İzmir Korumaların Sahneden İndirdiği Vatandaş İnceden Özür Diledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Korumaların Sahneden İndirdiği Vatandaş İnceden Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement