Jose'den Barça'ya Tokat Gelebilir - Son Dakika
Spor

Jose'den Barça'ya Tokat Gelebilir

Jose\'den Barça\'ya Tokat Gelebilir

Chelsea'nin 2 yıldızının Barcelona'ya gideceği yazılıyor ancak Mourinho ile sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

02.06.2013 17:24  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosuna en az 1 savunmacı takviye etmeyi planlayan Barcelona'da transfer listesi şekillenirken, Ada basınından çifte iddia geldi.

Daily Star'ın haberine göre; Katalan ekibinin gündeminde olan David Luiz ve Brenislav Ivanovic için karar verildi. Takımın başına Jose Mourinho'yu getirmesi an meselesi olan Chelsea, her iki oyuncuyu da satarak kasasına 40 milyon pound koymayı planlıyor.

Luiz için 30, Ivanovic için de 10 milyon poundluk bonservis değeri biçen Maviler'in, yeni takviyelere yol açacağı belirtildi.

Dünyanın sayılı savunmacıları arasında gösterilen Ivanovic ve Luiz'in transferlerine, Barcelona ile uzunca bir dönem rekabete giren Jose Mourinho'nun onay verip vermeyeceği ise büyük merak uyandırıyor.

DEV BÜTÇE İLE YENİ İSİMLER

Brezilyalı stoperin yerine Porto'dan Eliaquim Mangala'nın ismi geçerken, kalan bütçe ile Daniele De Rossi ve Edinson Cavani'nin transfer edilebileceği yazıldı.

Chelsea'nin başına geçmesi an meselesi olan Jose Mourinho'nun kendi takımını kuracağı ancak Roman Abramovich'in dikkatli olması gerektiğinin altı çizildi.

SÜRPRİZ GELİŞME! AÇIKLADILAR

Premier Lig'in resmi internet sitesi, Jose Mourinho'nun resmen Chelsea'nin başına geçtiğini duyurdu. 3 Haziran tarihli bildiride, Portekizli teknik adamın Chelsea'de ikinci dönemine başladığı belirtildi. Bir sonraki gün tarihli yayımlanan bildiri akıllarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Jose'den Barça'ya Tokat Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement