Kaman'da Eğitim Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kaman'da Eğitim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Kaman'da okulların ve öğrencilerin güvenliğiyle ilgili toplantı yapıldı.

14.02.2018 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaman'da okulların ve öğrencilerin güvenliğiyle ilgili toplantı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda, 2017-2018 yılı eğitim öğretim yılı ikinci dönemin başlamasıyla Kaman'da okulların ve öğrencilerin güvenliği için alınan tedbirler gözden geçirildi.

İkinci dönem başında yapılan toplantıda alınan kararların hangi aşamada olduğu, eksiklikler ve yapılması gerekenlerin değerlendirildiği toplantıda, okul servis araçlarının denetimi, uyuşturucu, alkol ve sigara gibi zararlı maddelerle mücadele konuları ve bu konularda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Murat Girgin, toplantıda yaptığı konuşmada, okul güvenliği, servis taşımacılığı, uyuşturucu madde bağımlılığı ve kantin işletmeciliği hususunda okul aile birlikleri ve muhtarların duyarlı olmalarını isteyerek, bu hususlarda okul idarecileri ve kolluk kuvvetleri ile irtibat halinde bulunmaları gerektiğini söyledi.

Toplantıya, Kaman Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Demirci, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, Jandarma Komutan Yusuf Mülayim, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman'da Eğitim Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement