Kapkaça Uğrayan Suriyeli Kadın Kaldırıma Oturarak Uzun Süre Ağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kapkaça Uğrayan Suriyeli Kadın Kaldırıma Oturarak Uzun Süre Ağladı

Adana'da Avusturya'ya gitmek için geldiği İl Göç İdaresi'nden çıkan Suriyeli kadının çantası kapkaççılar tarafından çalındı. Kadın, "Tüm geleceğim o çantanın içindeydi." diyerek uzun süre ağladı.

25.05.2017 13:56  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da içinde 4200 lira parası ve pasaportlar bulunan çantası kapkaççılar tarafından gasp edilen Suriyeli 40 yaşındaki Mnar Hdad, kaldırıma oturarak uzun süre gözyaşı döktü.

ÇANTAYI ASKISINDAN KOPARARAK ALDILAR

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nde bulunan İl Göç İdaresi'nin önünde meydana geldi. Avusturya'ya gitmek için, İl Göç İdaresi'ne gelen Suriyeli Mnar Hdad, buradaki işlemlerini yaptırdıktan sonra binadan ayrıldı. Bir süre yolda yürüyen kadının elindeki çanta, motosikletli 2 kişi tarafından kapkaç yöntemiyle alınmak istendi. Direnen kadının elindeki çantayı askısından kopararak alan saldırganlar, motosikletle kaçtı.

Kapkaça Uğrayan Suriyeli Kadın Kaldırıma Oturarak Uzun Süre Ağladı

"TÜM GELECEĞİM O ÇANTANIN İÇİNDEYDİ"

Bağırarak çevresindekilerden yardım isteyen kadın, oturduğu kaldırımda elinde çantasının askısıyla uzun süre gözyaşı döktü. Suriyeli Mnar Hdad, "Tüm geleceğim o çantanın içindeydi, her şeyimi kaybettim" dedi.

BİR POLİSİN ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, eşkallerini belirlediği kapkaççıları yakalamak için çalışma başlatırken, ifadesi alınmak üzere karakola götürülen Mnar Hdad, ekip arabasına bindirildiği sırada bir polisin elini öpmeye çalıştı. Çantasının bulmasını isteyen kadın, yine polisler tarafından sakinleştirildi.

Kapkaça Uğrayan Suriyeli Kadın Kaldırıma Oturarak Uzun Süre Ağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kapkaça Uğrayan Suriyeli Kadın Kaldırıma Oturarak Uzun Süre Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement