Karayollarında Durum - Son Dakika
Güncel

Karayollarında Durum

Karayollarının Bazı Kesimlerinde Sürdürülen Yol Yapım, Onarım ve Bakım Çalışmaları Nedeniyle Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor.

24.10.2010 09:17

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırşehir- Kayseri yolunun (Çalış- Himmetdede arası) 27-48. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.

Bozüyük çevre yolunun 3-6. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Eskişehir-Bursa istikametinden ve sağ şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Mecidiyeköy Katılımı- Çağlayan Kavşağı arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çağlayan Meydanı ve bağlı yolları trafiğe kapatıldığından, ulaşım mahalli yollardan sağlanıyor.

Balıkesir- Akhisar yolunun (eski Çevre Yolu) 47-55. kilometreleri arasındaki köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Niksar- Reşadiye yolunun 12-59. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım muhtelif kesimlerde yarım saatlik aralıklarla kesilerek kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu Gölbaşı-İncek istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yönden kontrollü ve iki yönlü sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 61-64. kilometreleri arasında şev destekleme ve beton blok montajı çalışmaları nedeniyle yolun sol şeridi trafiğe kapatıldığından, ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak veriliyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 49-53. kilometreleri arasındaki bakım çalışmaları nedeniyle Mekece-Bozüyük istikameti kapatıldığı için ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Niksar-Reşadiye yolunun 22-34. kilometreleri arasında Reşadiye İlçesi Çakmak mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, 07.00-17.00 saatlerinde 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı- Düzce Kavşağı-Karayolları 4.Bölge Sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Menemen- Manisa yolu, 0-29. kilometreler arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol her gün 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ile Bolu (Doğu) Kavşağı- Yeniçağa Kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Akşehir- Yalvaç yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor.

Tirebolu- Torul yolunda asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde trafiğe geçiş verilecek.

Osmancık- Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Hasankeyf- Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Kasım 2010 tarihine kadar 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinda yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement