Kastamonu'da Dolu Yağışı Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Dolu Yağışı Etkili Oldu

- Kastamonu'da dolu yağışı etkili oldu Yoldaki dolu görüntüleri Arazideki dolu görüntüleri Traktörle yol açma çalışması Kara yolundan araç geçiş görüntüsü Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde etkili olan yağmur ve dolu, tarım ürünlerine zarar verirken, ulaşımı olumsuz etkiledi.

31.05.2017 00:35

- Kastamonu'da dolu yağışı etkili oldu

Yoldaki dolu görüntüleri

Arazideki dolu görüntüleri

Traktörle yol açma çalışması

Kara yolundan araç geçiş görüntüsü Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde etkili olan yağmur ve dolu, tarım ürünlerine zarar verirken, ulaşımı olumsuz etkiledi.

Azdavay ilçesi Dereyücek Köyünün Sökü Mahallesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat süren dolu yağışı sonucu her taraf beyaza büründü. Dolu ile kaplanan Azdavay ilçesi ile Daday ilçesinini bir birine bağlayan karayolunda ulaşım zorlukla sağlanabildi.

Ekili alanlar ile meyve ağaçlarını etkileyen yağış sonucu köy yollarıda zarar gördü.

Yağış sonrası zarar gören yolu traktörüne taktığı kepçe ile düzelten Ahmet Özcan "Yağış yaklaşık bir saat sürdü. 10 Santimetre civarı yağan dolu sebebi ile kar yağmış gibi her taraf beyaza büründü. Köyümüze taşımalı sistemle öğrenci taşıyan araç yolda kaldı tarktörle çekerek çıkardık.Bahçelerimiz ve meyve ağaçlarımız zarar gördü" diye konuştu.

Kastamonu\'da Dolu Yağışı Etkili Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Dolu Yağışı Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement