Adana'da ''Hakkınız Helal Edin'' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Adana'da ''Hakkınız Helal Edin'' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu

Adana'da "Hakkınızı helal edin" notu yazdıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki genç kız bulundu. Küçük kızın ailesinden şiddet gördüğü ve bu yüzden evden kaçtığı öğrenildi.

27.07.2018 13:41  Güncelleme: 16:25

Adana'da "Hakkınızı helal edin" notu yazdıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki Eda Nur Esentürk bulundu. Sarıçam ilçesi Orhangazi mahallesi'nde oturan Eda Nur Esentürk 20 Temmuz'da ailesine "Hakkınızı helal edin" notu bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.

AİLESİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN KAÇMIŞ

Kızlarını her yerde arayan aile bir sonuç alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan çalışmalar sonucunda bulunan Eda Nur Esentürk, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada ifadesi alınan küçük kızın ailesinden şiddet gördüğünü ve bu yüzden evden kaçtığını söylediği öğrenildi.

Adana'da ''Hakkınız Helal Edin'' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu

SEVGİ EVLERİNE YERLEŞTİRİLDİ

Eda Nur Esentürk, Çocuk Şube ekipleri tarafından evine götürüldü. Anne Ayşe ve baba Osman Esentürk, karşılarında kızlarını görünce gözyaşlarına hakim olamadılar. Anne ve baba kızlarına sımsıkı sarıldı.

Adana'da ''Hakkınız Helal Edin'' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu

Ancak Eda Nur'un "Ailemden şiddet görüyorum" şeklinde verdiği ifade nedeniyle küçük kız Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Eda Nur'un bir süre Sevgi Evlerinde koruma altında tutulacağı öğrenildi.

Adana\'da \'\'Hakkınız Helal Edin\'\' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da ''Hakkınız Helal Edin'' Notunu Bırakıp Evden Kaçan Eda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İnsan. : Kızım sen daha şidet gormemiştin, zamanında annem duştum dıye sevmezdı tersine 2 tokat popma yapıştırırdı bir daha dikkatli olayım dıye, cok tokat yedim ve bunun sayesinde, sayıgı sevgi nedir oğrendim, anneme minetarım bunun için, şimartmakla eğitim verilmez. 41 8 Yanıtla

Advertisement