Kaymakam Keklik Başkan Böcek'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Keklik Başkan Böcek'i Ziyaret Etti

Kaymakam Keklik Başkan Böcek\'i Ziyaret Etti

Konyaaltı ilçesine yeni atanan Kaymakam İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iadeyi ziyarette bulundu.

20.09.2013 11:36

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, geçtiğimiz günlerde kendisine, makamında ziyaret ederek, "Hoşgeldin" diyen Başkan Böcek'e, iadeyi ziyarette bulundu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İbrahim Keklik'i belediye hizmet binası girişinde, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte karşıladı.

İzmir Aliağa Kaymakamlığı'ndan Konyaaltı Kaymakamlığı görevine atanan İbrahim Keklik ise, "Belediye hizmet binanızın girişinde mesai arkadaşlarınızla karşılamanız, büyük incelikti, çok teşekkür ediyorum. Hizmet binası Konyaaltı'na yakışan güzel bir bina olmuş. Konyaaltı belediyesi ile birlikte ilçe sakinlerine en iyi hizmeti verebileceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, Kaymakam Keklik'e ilçe hakkında genel bilgiler verdi. Konyaaltı'nın hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, "Belediye hizmet binamız vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet alabildikleri ve mesai arkadaşlarımızın da en iyi şekilde hizmet verebildiği son derece modern bir bina olarak tasarlandı. Konyaaltı ilçesinin gelecek 50 yılı düşünülerek yapıldı" dedi. İlçe halkına gerek internet aracılığıyla gerekse belediye çalışanlarımızla oldukça etkin şekilde hizmet vermekteyiz." diyen Başkan Böcek, İbrahim Keklik'e çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Keklik Başkan Böcek'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement