Kiralık Hırsızla Şantaj Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kiralık Hırsızla Şantaj Yaptılar

Kiralık Hırsızla Şantaj Yaptılar

Bursa'da, eski patronlarından intikam almak için hırsız kiralayıp şantaj yapan 2 kişinin planını polis bozdu.

12.01.2012 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, eski patronlarından intikam almak için hırsız kiralayıp şantaj yapan 2 kişinin planını polis bozdu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Değirmen Caddesi'nde, medikal firması sahibi Emin P.'nin (48) evine hırsız girdi. Sabah uyandığında içinde 150 bin lira değerinde evrak bulunan çantanın yerinde olmadığını gören Emin P., durumu polise bildirdi. Olay yerinde parmak izi araştırması yapan polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Ancak olaydan 10 gün sonra polise gelen Emin P., eski işçisi A.K. (44) ile sözleşmelerin kendisinde olduğunu söyleyen bir kişinin kendisini arayarak sözleşmelere karşılık 15 bin lira para istediğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Osmangazi İlçe Asayiş Büro ekipleri, buluşma noktası olan Karapınar dolmuş duraklarına geldi. Dolmuş duraklarında içinde para bulunan çantayla bekleyen Emin P.'nin yanına yaklaşan bir kişi çantayı alıp uzaklaşmak istedi. Dolmuş şoförü ile çaycı kılığına giren polis,

isminin İ.K. (25) olduğu öğrenilen zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Kestel ve Yıldırım ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonla A.K., suç ortağı olduğu öne sürülen G.Ö. (44) ile hırsızlık yapan şahsı bulan H.A. da (24) gözaltına alındı.

Şüphelilerden A.K. ile G.Ö.'nün eski patronlarından alacakları kaldığı için hırsız kiralayarak evde bulunan satış sözleşmelerini çaldırdıkları iddia edildi.

İfadesi alınan 4 kişi, "evden hırsızlık, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal ve şantaj" suçlarından adliyeye sevk edildi. Öte yandan olayla ilgili 2 kişinin ise arandığı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kiralık Hırsızla Şantaj Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement