Kızıltepe'de Drift Faciası: Sürücüler Ceza Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kızıltepe'de Drift Faciası: Sürücüler Ceza Aldı

02.01.2026 12:49

Kızıltepe otogarında kar nedeniyle drift atan sürücüler çarpıştı, 4 kişiye ceza ve sürücü belgeye el konuldu.

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde otogarda, kar nedeniyle kayganlaşan zeminde drift atan sürücülerin otomobilleri çarpıştı. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Yakalanan 4 kişinin sürücü belgelerine el konuldu ve cezai işlem uygulandı.

Kızıltepe ilçesinde etkili olan kar yağışıyla ilçe otogarında bazı sürücüler otomobilleriyle drift attı. Bu sırada 2 otomobil çarpıştı. O anlar, toplanan kalabalık tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Araçlarda hasara neden olan kazaya rağmen izleyenler, 'Tekrar tekrar' diyerek bağırarak sürücüleri yeniden drift yapmaları konusunda yönlendirdi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, araç sürücüleri C.O., O.O., M.B. ve D.K.'ye '2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu' uyarınca idari para cezası uygulandı, sürücü belgelerine ise 60 gün süreyle el konuldu. Sürücüler hakkında ayrıca 'Trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokma' suçu kapsamında işlem başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Drift Faciası: Sürücüler Ceza Aldı - Son Dakika


Advertisement