
Kütahya'nın üzerinde meydana gelen yangında bir kişi hayatını kaybetti. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, anne ve kızının yaşadığı iki katlı ahşap evde başladı.
Yangın, Sultanbağı Mahallesi Gediz Caddesi'nde ahşap bir evde meydana geldi. Çıkan yangında 85 yaşındaki Zekiye Sarı yaşamını yitirirken, kızı Ayşe Sarı'nın küçük sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi. Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan itfaiye ekipleri, ahşap evdeki alevleri kontrol altına alarak söndürdü.
Ekiplerin incelemesi sonucunda Zekiye Sarı'nın yangın sırasında hayatını kaybettiği kesinleşti. Yaralı olarak kurtulan Ayşe Sarı, ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - KÜTAHYA
Son Dakika › 3-sayfa › Kütahya'daki Yangında 1 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?