Nexus 5 Son Virajda! - Son Dakika
Teknoloji

Nexus 5 Son Virajda!

Nexus 5 Son Virajda!

LG Nexus 5'in bu ayın sonunda lanse edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

08.10.2014 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LG Nexus 5'in bu ayın sonunda lanse edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Google tarafınan henüz bir lansman bilgisi gelmedi, ancak cihazın özellikleri hemen hemen kesinleşti.

LG Nexus 4'ün yeni nesil versiyonunun bu ayın sonuna doğru lanse edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Söylentiler ve varsayımlar tüm yaz dönemi boyunca teknoloji basını gündeminde eksik olmazken yeniAndroid'li akıllı telefon Nexus 5'e dair genel özellikler yerine oturmaya başlıyor.

Google, henüz yeni Nexus ile ilgili olarak henüz bir lansman bilgisi vermedi, ancak biz şimdiye kadar açığa çıkan söylentiler ve yorumlar eşliğinde ortaya çıkan verileri bir araya getirerek yeni nesil Android'li sansasyonel akıllı telefonun olası özelliklerini size sunuyoruz.

Ne bekliyoruz?

LG Nexus 5'in bu ayın sonunda tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonunAndroid 4.4 KitKat'lı ilk akıllı telefon olması bekleniyor. Android 4.0'ı Ekim 2011'de, Android 4.2'nin Kasım 2012'de geldiği düşünülürse KitKat'ın da bu ayın sonuna doğru yeni Nexus 5'in yeni yüzü olarak duyurulması büyük bir olasılık durumunda.

Temsilidir.

Ekran

LG Nexus 5'in "en büyük" Nexus olması bekleniyor. Elde edilen bulgular ışığında 4.96 inçlik, 444ppi piksel aralığı sunan ve 1920 x 1080pçözünürlüklü bir ekran yeni Nexus'un ekran özellikleri olacağa banziyor.

Görünüm

Nexus 5'in öncülünden görüntü olarak ayrılması beklenmiyor. Arkasında herhangi bir grafiksel desen muhtemelen olmayacak. Kamera çevresinin de bir çerçeve ile detaylandırılması beklentisi hakim.

Donanım

Dört çekirdekli 2.3 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 işlemcibekleniyor. 2GB RAM, LTE desteği, kablosuz şarj özelliği, 2300mAhbatarya, Bluetooth 4.0 ve sonuç olara diğer tüm Android cihalardan daha iyi performans. Apple iPhone 5S'ten de…

Depolama kapasitesi

Nexus 4 modeli 8 ve 16GB olmak üzere iki depolama kapasitesi ile gelmişti. Nexus 5'de 16 ve 32GB olmak üzere iki versiyon bekleniyor. Hiç şüphesiz MicroSD üzerinden harici depolama da gelecek.

Kamera

Nexus 5'in kamera özelliklerinin sınırları zorlayıcı düzeyde olmasıbeklentisi hakim. 13 megapikselin üzerinde arka kamera gelebilir, yüksekkalitede görüntü sabitleme donanımı bekleniyor. Ayrıca Nexus 5'in video ve fotoğrafa dair bazı yenilikçi özellikleri de sunması büyük olasılık.

Temsilidir.

Fiyat

Nexus 5'in maliyeti hala belirsizliğini koruyor. Rekabetçi bir fiyatlandırmapolitikasına dönük beklenti hakim olmakla beraber bu konu tam bir soru işareti durumunda.

toms outlet

outlet prada

outlet prada

louboutin soldes

replica louis vuitton handbags

Chaussures Christian Louboutin

hermes uk

toms online

Air Jordan

louboutin femme

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Nexus 5 Son Virajda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement