No Doubt Sonunda Albüm ve Single İsmini Duyurdu - Son Dakika
Güncel

No Doubt Sonunda Albüm ve Single İsmini Duyurdu

No Doubt Eylül'de piyasaya çıkacak olan albümün ismini Push and Shove olarak açıkladı.

14.06.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

No Doubt resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre albümün ilk single'ı ise "Settle Down" adını taşıyor. Grup ayrıca "Settle Down" şarkısı için video klip çekimlerine önümüzdeki hafta başlayacakları müjdesini de verdi. Video klibi grubun eski dostlarından, yönetmen Sophie Muller çekecek. Sophie Muller "Don't Speak," "Underneath It All," "Sunday Morning" ve "Simple Kind of Life" şarkılarının video kliplerinin yönetmenliğini yapmıştı. Push and Show'un çıkış tarihi ise 25 Eylül.

Alice Cooper/ Lady Gaga

Efsaneler de Lady Gaga sever

Rock efsanesi Alice Cooper, Bonnaroo Müzik Festivali'nde beklenmedik bir sürpriz yaptı ve sahnede her defasında hayranı olduğunu belirttiği Lady Gana'nın "Born This Way" şarkısını seslendirdi. Binlerce Alice Cooper hayranının eşlik ettiği şarkı sayesinde Bonnaroo festivalinin unutulmaz anlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

MIKA

Mika hayranlarına güzel haber

İngiliz müzisyen Mika üçüncü albümünün son rötuşlarını yaptı. The Origin Of Love adını verdiği yeni albümden ilk video klip "Make You Happy" şarkısı için çekildi. Lakin şarkı albümün ilk single'ı değil. "Make You Happy" sadece Mika'nın albümde en sevdiği şarkılardan biri. Albüm Eylül ayında raflardaki yerini alacak.

Tori Amos

20. yıla yeni albüm

Tori Amos hayranlarına müjde: Yeni Tori Amos albümü Gold Dust Ekim ayında Deutsche Grammophon/ Mercury Classics etiketi altında piyasaya çıkacak. Tori Amos, 13. albümü olan God Dust'ta kişisel olarak seçtiği şarkılarının yeni düzenlemelerine ve yorumlarına yer veriyor. Albümün ön plana çıkan özelliği ise Tori Amos'un JulesBuckley tarafından yönetilen ünlü Metropole Orkestrası ile kaydettiği şarkıların orkestra altyapılı olarak yeniden yorumlanmış halini ön plana çıkarıyor olması. Gold Dust, Tori Amos müziğinin zamanın ötesinde olduğunu ve asla eskimeyeceğini bir kez daha kanıtlamayı amaçlıyor. Sesiyle efsaneleşme yolundaki sanatçı Gold Dust albümü sayesinde müzik kariyerindeki 20. yılını da kutlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel No Doubt Sonunda Albüm ve Single İsmini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement