Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu

Adana'da girdiği bunalımdan çıkamayan bir kişi, "Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım" notu bırakarak otomobilinde kafasına tabancayla ateş edip canına kıydı. Olay yerine gelen arkadaşının ona gözyaşları içinde son kez bakması herkesi duygulandırdı.

28.01.2022 23:56  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, H.A.T. (33) 26 Ocak günü evine gelmedi. Bunun üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

NOT BIRAKTI

Ancak H.A.T. bir türlü bulunamazken bu saatlerde Seyhan Baraj Gölü kenarında tabancayla otomobilin içinde kafasında yaralı bir şahıs olduğu bilgisi geldi. Polis olay yerine giderek çalışma başlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis yaptığı çalışmada ölen şahsın H.A.T. olduğunu belirledi. Otomobilde yapılan incelemede ise şahsın "Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım" diyerek not bıraktığı öğrenildi.

SON BAKIŞ YÜREKLERİ DAĞLADI

Olay yerine H.A.T'nin yakınları ve arkadaşları geldi. Bir arkadaşının Hasan Ali T'ye son bir kez bakıp ağlaması herkesi duygulandırdı. H.A.T'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. H.A.T'nin cenazesi, otopsinin ardından morgdan alınarak toprağa verildi.

Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu
Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement