OPET'ten kuryelere teşekkür filmi - Son Dakika
Otomobil

OPET'ten kuryelere teşekkür filmi

OPET\'ten kuryelere teşekkür filmi

Gece, gündüz demeden sürekli yollarda olan ve tüm Türkiye’nin ihtiyaçlarına koşan kuryelere, OPET, Cem Yılmaz’ın sesiyle teşekkür etti.

09.04.2020 14:33

Gece, gündüz demeden sürekli yollarda olan ve tüm Türkiye'nin ihtiyaçlarına koşan kuryelere, OPET, Cem Yılmaz'ın sesiyle teşekkür etti.

OPET'in 15 yıl aradan sonra yeniden anlaşma imzaladığı Cem Yılmaz, bu filmi evinde seslendirdi. Siparişini teslim alan Cem Yılmaz'ın kuryeye yazdığı teşekkür notu ile sona eren film "Haydi Türkiye, kapımıza sıcacık bir mesaj bırakalım. Yoldaki tüm kuryelere hep birlikte teşekkür edelim" mesajıyla bitiyor.

OPET'ten kuryelere teşekkür filmi

Hizmet sektörünün gizli kahramanı kuryeleri konu alan ve 'Bir Teşekkür' ismini taşıyan filmin yapımı sırasında kimse sokağa çıkmadı. Sosyal izolasyona dikkat edilerek yapılan çekimlerde mevcut iş akışına devam eden bir kurye ve OPET istasyonunda çalışan gerçek akaryakıt satış yetkilisi (pompa görevlisi) yer aldı. Çekimde görevli kuryenin kaskına yerleştirilen go-pro kamera ile yol boyunca POV'den (Point of View) görüntüler ile oluşturulan film, tamamen amatör görüntülerle kurgulandı. Ev planları da cep telefonu ile sosyal izolasyon gözetilerek kaydedildi.

OPET'ten kuryelere teşekkür filmi

Reklam filminin sosyal medya hashtagi ise #birteşekkür olarak belirlenmiş.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil OPET'ten kuryelere teşekkür filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement