Orhangazi - Hırsızın Boğarak Öldürdüğü Kadın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Orhangazi - Hırsızın Boğarak Öldürdüğü Kadın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Orhangazi - Hırsızın Boğarak Öldürdüğü Kadın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Evine Giren Hırsız Tarafından Başına Sert Bir Cisimle Vurulduktan Sonra Boğularak Öldürülen 55 Yaşındaki Fatima Yıldız'ın Cenazesi, Ailesinin Yaşadığı Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne Getirildi. Yıldız Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

01.01.2011 17:01

İSTANBUL Gaziosmanpaşa'daki evine giren hırsız tarafından başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürülen 55 yaşındaki Fatima Yıldız'ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne getirildi. Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gaziosmanpaşa'da önceki gün meydana gelen olayda akşam saatlerinde semt pazarından dönen Fatima Yıldız, kapıyı açtığında dairenin arka tarafından eve giren hırsız ile karşılaştı. Bir anda paniğe kapılan hırsız, Yıldız'ın başına vazo ile vurduktan sonra kadını boğdu. Otomobil satın almak için biriktirilen yaklaşık 40 bin TL değerindeki altın, dolar ve 5 bin TL'yi çalan hırsız, kapıyı kapatıp olay yerinden kaçtı.

Olaydan bir süre sonra eve gelen talihsiz kadının eşi Fuat Yıldız kapıyı açamayınca, alt komşudan yardım alıp eve girdi. Eşini yerde kanlar içerisinde bulan Fuat Yıldız, komşularının araçlarıyla Fatima Yıldız'ı hastaneye kaldırıldı. 2 çocuk annesi kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİ BURSA'YA GETİRİLDİ

Talihsiz kadının cenazesi, anne ve babasının yaşadığı Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne getirildi. İlçeyi yasa boğan Fatima Yıldız için Hürriyet Camiinde bugün cenaze töreni düzenlendi. Fatime Yıldız'ın babası Bilal Güler ile anne Hacer Güler çocuklarının cenaze töreninde sinir krizleri geçirirken, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Fatima Yıldız'ın güçlükle ayakta durabilen eşi Fuat Yıldız ile çocukları Fatih ve Ferdi Yıldız burada yakınlarının ve vatandaşların taziyelerini kabul etti. Fatima Yıldız'ın cenazesi Hürriyet Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi - Hırsızın Boğarak Öldürdüğü Kadın, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement