Oryapı Kartepe'de Açıldı - Son Dakika
Güncel

Oryapı Kartepe'de Açıldı

Oryapı Kartepe\'de Açıldı

Oryapı İnşat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt adlı işletmenin açılışını Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptı.

25.03.2014 10:32  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'nin genç başarılı girişimcilerinden Zekai Oruç'un sahibi olduğu Oryapı İnşat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt adlı işletmenin açılışını Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptı.

İstasyon Mahallesi Atakan Caddesi No:34 adresinde temelden çatıya çözüm ortağınız sloganıyla faaliyet gösterecek ORYAPI İnşaat, Nakliye, Tekstil, Taahhüt'ün açılışı renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Zekai Oruç'un ev sahipliğindeki açılışa Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, MHP eski il başkanı Nurdoğan Kaçar, siyasi partilerin Kartepe Belediye Meclis üyesi adayları, iş ve siyasetin eskitemediği renkli simalardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış konuşması yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe sahip olduğu değerlerden dolayı yoğun bir ilgi görürken hızlı bir değişim ve gelişim de sergilemekte. Bu da hizmet sektörünü tetiklemekte. Bugün de böylesi güzel bir işletme ile bu sektöre yeni bir katılımın sağlayan Zekai kardeşimizin heyecanına ortak olmak için hep bir aradayız. Allah kendisine hayırlı kazançlar nasip etsin" dedi.

Yapılan dua ardından Belediye Başkanı Karabalık ve başkan adayları hayırlı olsun dilekleri eşliğinde açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oryapı Kartepe'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement