Yolda durdurdukları çifti dövüp kıza tecavüz eden caniler, şantaj yapmak için çıplak fotoğraflarını çektiler - Son Dakika
3. Sayfa

Yolda durdurdukları çifti dövüp kıza tecavüz eden caniler, şantaj yapmak için çıplak fotoğraflarını çektiler

Konya'da 3 kişi B.Y. ve arkadaşı S.O.'nun içinde olduğu otomobilin yanına giderek ikiliyi silah zoruyla çırılçıplak soydu ve dövdü. B.Y.'ye cinsel saldırıda da bulundukları öne sürülen şüpheliler daha sonra çıplak fotoğraflarını çektikleri şahıslardan para istedi. İkili durumu polise bildirirken, şüpheli olarak belirlenen 4 kişiden 2'si tutuklandı.

12.11.2020 10:56  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mecsit Mahallesi'ndeki kırsal alanda meydana gelen olayda, iddialara göre B.Y. ve arkadaşı S.O.'nun içinde oturdukları otomobilin yanına, başka bir otomobille tanımadıkları 3 kişi geldi. Ellerinde sopa ve tüfek bulunan 3 kişi, B.Y. ve S.O.'yu otomobilden indirip, çırılçıplak soydu ve dövdü.

KIZA CİNSEL SALDIRIDA BULUNARAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

B.Y.'ye cinsel saldırıda bulundukları öne sürülen şüpheliler, ikilinin çıplak halde fotoğraflarını çekip, 10 bin lira istedi. İki arkadaşın yanından ayrılan şüpheliler, bir süre sonra B.Y.'yi cep telefonundan arayarak, parayı getirmesini söyledi. B.Y. ve S.O. da polise giderek, yaşadıklarını anlattı.

POLİSLER ŞÜPHELİLERİ BELİRLEDİ

İhbarın ardından çalışma başlatan polis, Cumali Yazıcı ve Mehmet Fatih Yılan ile Habip K. ve Burhan Ç.'yi şüpheli olarak belirledi. Polis, B.Y.'nin arandığı cep telefonu hattının sahibinin Habip K., genç kıza cinsel saldırıda bulunan kişinin Mehmet Fatih Yılan, çıplak görüntüleri çeken kişinin de Cumali Yazıcı olduğunu saptadı.

CİNSEL SALDIRI SUÇLAMASINI KABUL ETMEDİLER

4 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler, ilk ifadelerinde bölgede hayvancılık yaptıklarını, hırsız olabileceklerini düşünerek otomobilin yanına gittiklerini, 2 kişiyi dövdüklerini itiraf edip, cinsel saldırı suçlamasını kabul etmedi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cumali Yazıcı ve Mehmet Fatih Yılan, 'kişiyi hürriyetten yoksun kılma, şantaj, cinsel saldırı, yağma, kasten yaralama ve tehdit' suçlarından tutuklandı. Habip K. ve Burhan Ç., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yolda durdurdukları çifti dövüp kıza tecavüz eden caniler, şantaj yapmak için çıplak fotoğraflarını çektiler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yolda durdurdukları çifti dövüp kıza tecavüz eden caniler, şantaj yapmak için çıplak fotoğraflarını çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • OBJEKTİF: SORSAN ŞEYTANA UYDUK DERLER .BU HAİNLER ŞEYTANA TAŞ ÇIKARTIRLAR .ŞEYTAN BUNLARIN YANINDA SOLDA SIFIR KALIR . 52 2 Yanıtla
  • Komünist: Muhafazakar milliyetçi bir ülkede gayet normal şeyler. 22 29 Yanıtla
  • Damat: Verin bu fakire yetkiyi bakın nasıl mücadele ediliyor ırz düşmanlarıyla:) 42 3 Yanıtla
  • hakan: birkaç güne serbestler, daha alınacak çok namus ve can var. değil mi? :( 37 2 Yanıtla
  • 23 ELZ 23: BOYA ADAM ZANEDERSİN TİPE BAK İZAYA GEL ÜRETİM HATALI DEFOLU İNSANLAR .. 36 1 Yanıtla
  • Duygu: Insanliktan çıkmışlar yazık günah inşallah tez zamanda cezalarını bulurlar 34 2 Yanıtla
  • N: ADİLER 33 1 Yanıtla
  • FARUK : TİPLERE BAK MÜEBBETLİKLER.. 32 1 Yanıtla
  • SERDAR: Allahım bunlar gibi zorbaları helak etsin 30 0 Yanıtla
  • Antepli : Katılıyorum sana dostum 7 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement