Özmert: "İstikrarlı Bir Takıma Geldim" - Son Dakika
Spor

Özmert: "İstikrarlı Bir Takıma Geldim"

Medipol Başakşehir’in yeni transferlerinden Hakan Özmert, istikrarlı bir takıma geldiğini belirterek, burada elinden geleni yapacağını söyledi.

04.02.2016 12:43

Medipol Başakşehir'in yeni transferlerinden Hakan Özmert, istikrarlı bir takıma geldiğini belirterek, burada elinden geleni yapacağını söyledi.

Turuncu-lacivertli takımın bugün gerçekleşen antrenmanı öncesi yeni transferlerden Hakan Özmert, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

30 yaşındaki futbolcu, çok özel bir kulübe geldiğini ifade ederek, "3 gündür buradayım. İnanılmaz olumlu bir grup var. Sıcak ve pozitif. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bu takımın hedefi olan Avrupa kupalarına inşallah katılırız. Hafta hafta üzerine koyarak bu hedefe ulaşacağız. Ben de elimden geleni yapacağım. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur" diye konuştu.

Hakan Özmert, Medipol Başakşehir'e başarılı olmak için geldiğini vurgulayarak, "İstikrarlı bir takım var. Dışarıdan izlediğimizde de biz bunu fazlasıyla hissediyorduk. İstikrarlı olmak önemli ve ben de burada istikrarlı olup katkı sağlamak istiyorum. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah" diyerek sözlerini sonlandırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özmert: 'İstikrarlı Bir Takıma Geldim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement