Pazar Yolunda Kaza 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Pazar Yolunda Kaza 1 Ölü, 6 Yaralı

Pazar Yolunda Kaza 1 Ölü, 6 Yaralı

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, bir kamyon ile yolcu midibüsünün çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

02.01.2012 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, bir kamyon ile yolcu midibüsünün çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Kaza, Ezine- Bozcaada Karayolu, Üsküfçü Kavşağı'nda, bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Ezine'den Bozcaada yönüne giden Emrah Fidan'ın (25) kullandığı 17 SR 651 plakalı karnabahar yüklü kamyon, Üsküfçü Kavşağı'nda kontrolsüz şekilde anayola çıktığı ileri sürülen Yahya Özkan (50) yönetimindeki 17 SN 108 plakalı midibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyon ve midibüs yol kenarına devrildi.

Kayacık Köyü'nden aldığı yolcuları Ezine'de pazartesi günleri kurulan pazara getiren Yaylacık-Gökçebayır Taşıma Kooperatifi Birliği'ne ait midibüsteki yolculardan Mehmet Aslan (64) yaşamını yitirirken, Hüseyin Özkan (49), Müzeyyen Özkan (40), Nesmihan Aslan (55), Kamil Yollu (69), Hüseyin Yiğitler (50) ile kamyondaki Serkan Zehir (28) yaralandı.

Yaralılar ambulansla Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Özkan ve Müzeyyen Özkan ile Nesmihan Aslan, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kamyonun kasasındaki karhabaharlar ise yol kenarına saçıldı.

Polis, kamyon şoförü Fidan'ı gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pazar Yolunda Kaza 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement