Pirinç Tarlası Değil, Futbol Sahası - Son Dakika
Güncel

Pirinç Tarlası Değil, Futbol Sahası

Pirinç Tarlası Değil, Futbol Sahası

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri U-19 Liginde oynanan Şarköyspor-Tekirdağspor erteleme maçı, yağışlardan göl haline gelen Şarköy Stadı'nda oynandı.

04.04.2013 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri U-19 Liginde oynanan Şarköyspor-Tekirdağspor erteleme maçı, yağışlardan göl haline gelen Şarköy Stadı'nda oynandı.

Şarköyspor Başkan Yardımcısı Ahmet Gürol, "Burası İpsala'nın pirinç tarlaları değil, genç çocuklarımızın futbol oynaması için layık görülen Şarköy Stadyumu. Süper Amatör ligde oynayan A takımımıza bu saha çim değil diye maç vermeyenler, gençlerimizi sudan göl haline gelmiş sahada, çamur deryasının içinde oynamaya nasıl göze alır anlamış değiliz" dedi.

Şarköyspor Kulübünün, Tekirdağ Süper Amatör Liginde yer alan takımı, Şarköy Stadının çim olmaması nedeniyle 2 sezondur tüm maçlarını Malkara ve Tekirdağ'da oynarken, U-19 Takımının maçlarını aynı statta oynatılmasına tepkiler geldi. Futbolcuların suretlerinin birikmiş suya yansıdığı saha ile ilgili, Şarköyspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Gürol şöyle konuştu: "Ben yıllardır söylüyorum. Tekirdağ Süper Amatör Ligde oynayan takımımızın maçlarını, stadımız çim olmadığı için Malkara'ya, Tekirdağ'a veriyorlar. Bir türlü sahamızı yapamadılar. Madem ki Süper Amatör lig maçlarını burada oynatmıyorsun, gençlerin maçlarını da burada oynatma. Bu sahada ancak pirinç yetişir. İpsala'da nasıl su içinde pirinç yetiştiriliyorsa, burada da ancak pirinç yetiştirilir, futbolcu değil. Yazık bu gençlere. Gençlerimiz bu sahalarda sakatlanma riski ile karşı karşıyadır" dedi.

Tekirdağspor Altyapı Sorumlusu Abdullah Eroğlu, aynı zamanda antrenörler derneği başkanı da olduğunu ifade ederek, "Bu sahada futbol oynatılırsa biz bu çocukları nasıl futbol ortamına kazanacağız. Süper Amatör Takımını, Şarköy dışında oynatanlar, bu sahada gençleri oynatmasının katliamdan farkı yok. Su içinde, göl haline gelmiş sahada, patates tarlasına dönmüş, çamurun içinde futbol nasıl oynatılır. 17-18 yaşlarındaki bu çocukları bu sahada top oynatırsak, Tekirdağspor olarak, Şarköyspor olarak bu çocuklara ne vereceğiz. Yetkililerin buna çözüm bulmasını istiyoruz. Sesimizi duymalarını istiyoruz" dedi.

Yan hakemler de saha kenarında birikerek göl haline gelmiş sahada sular içinde koşmak zorunda kaldı.

Tekirdağ U-19 liginde şampiyonluğa oynayan Şarköyspor ile Tekirdağspor karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraber kaldı. Şarköyspor maç fazlasıyla liderliğini devam ettirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pirinç Tarlası Değil, Futbol Sahası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement