Polis Memuru, Şehit Ailesine Yardım Edebilmek İçin Sergi Açtı - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru, Şehit Ailesine Yardım Edebilmek İçin Sergi Açtı

Polis Memuru, Şehit Ailesine Yardım Edebilmek İçin Sergi Açtı

Ordu'da görev yapan, resim öğretmenliği mezunu bir polis memuru, bir şehit ailesine yardım edebilmek için resim sergisi açtı.

04.04.2013 19:48

Ordu'da görev yapan, resim öğretmenliği mezunu bir polis memuru, bir şehit ailesine yardım edebilmek için resim sergisi açtı.

Ordu'nun Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yapan polis memuru Mehmet Aygün, aylardır çalışarak hazırladığı 30 yağlı boya tablonun sergisini Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde açtı. Polis memuru Mehmet Aygün, sergiden elde edilecek olan gelirin tamamıyla bir şehir ailesine yardımda bulunacağını söyledi.

Sergi'nin açışına Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, çok sayıda emniyet teşkilatının mensubu katıldı.

Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, yaptığı konuşmada, "Biz polis denince nedense hep aklımıza bir korku, bir ürperme gelir. Polisin genelde yüzü soğuk olarak bilinir ancak biz bugün sıcak bir yüz ile karşılaştık. Gerçekten değerli kardeşimiz harika şeyler yaratmış. Bir birinden güzel tablolar yapmış. Bunun gelirini de şehir ailelerine veriyor. Buda çok ince bir davranış. Bu nedenle de kendisine de teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Aygün, "Bir polis şehit ailesine ufak bir katkım olursa benim için çok önemli" diyerek şöyle konuştu: "Ben resim öğretmenliği mezunuyum. Emniyet teşkilatına 2006 yılında girdim 6 yıllık polis memuruyum. Resim öğretmenliği mezunuyum ve bu mesleğin vermiş olduğu bir stres ve yorgunluk var. Bunu evde resim ile atarken ben bunu neden sergilemedim, insanlara neden göstermedim dedim. Bugün burada 30 tane eseri bir buçuk yıl içerisinde tamamladım ve emniyet teşkilatımızın da 168. yılı kutlamalarındaki 10 Nisan Polis Haftası öncesinde de bu etkinliği düzenledim. Buradaki maksadım ilk sergim olduğu için bir amacım vardı. Bana bir hatırası kalsın, bir polis şehit ailesine ufak bir katkım olursa benim için çok önemli. Hayatım boyunca unutamayacağım bir an olacak. Buraya gelen ziyaretçilerimizden tek temennimiz şehit ailelerine ufakta bir katkı onların sağlamasını istiyorum." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru, Şehit Ailesine Yardım Edebilmek İçin Sergi Açtı - Son Dakika


Advertisement