Riot Points Dağıtıyoruz !!! - Son Dakika
Teknoloji

Riot Points Dağıtıyoruz !!!

TeknoApsis ekibi olarak League of Legends oyununu seven okurlarımız için "Riot Points" dağıtma kararı aldık.

08.10.2014 01:42

TeknoApsis ekibi olarak League of Legends oyununu seven okurlarımız için "Riot Points" dağıtma kararı aldık. 1. Etkinliğimiz çok basit birkaç kuraldan oluşuyor. Eğer "840 RP" değerindeki bu kodu kazanmak istiyorsan yapman gerekenler aşağıda maddeler halinde yazılıdır. İyi eğlenceler.

Öncelikle facebook sayfamızdan beğenirsen çok mutlu oluruz. Bu sayede sürekli bizden haberdar olabilirsin. Fakat bunu yapmak zorunda değilsin.

Kodu kazanmak için kural çok basit. 17 Kasım(Pazar)-24 Kasım(Pazar) arasında sitemizde en çok aktif olan ve eski veya yeni yazılara düzenli olarak en güzel yorum yazan kişi kodu kazanacaktır.

EN ÖNEMLİ KURALIMIZ : Android cihazlarınızdan Google Play üzerinden uygulamayı indirip yorum yapanlardan en güzel yoruma ayrı kod verilecektir.(TeknoApsis yazarak bulabilirsiniz.)

Sitemizde ilginizi çeken istediğiniz yazının altına düşüncelerinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz. Yorum yazarken ad-soyad ve e-posta adresi kısmını doğru yazınız çünkü biz size e-posta adresinizden ulaşacağız. E-posta adresinizi sitede yayınlamayacağız.

Kazanan kişiye Riot Points kodunu 22 Kasım Cuma veya 23 Kasım Cumartesi günü e-posta aracılığıyla yollayacağız.

Sorularınızı, düşüncelerinizi bize facebook sayfamızdan veya yorumla Sorularınızı çok kısa sürede cevaplarız.

Herkese iyi yarışmalar dileriz.

Not: Bu etkinliğin resmi etkinliklerle bağlantısı yoktur. Riot Points kodunun ücreti sitemiz tarafından karşılanacaktır.

Spronsoru bulunduğumuz ve çok önemli inceleme sayfası olan www.wizardreview.com sayfasına teşekkürler . ve kendileri de kod dağıtımında bulunuyorlar .

prada saffiano

Air Jordan

Air Jordan Pas Cher

?prada bags

cheap air jordans

prada london

christian louboutin pas cher

borse alviero martini

prada purse

prada uk

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Riot Points Dağıtıyoruz !!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement