Şahinbey Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Şahinbey Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

15.04.2019 16:55

Şahinbey Belediye Meclisi yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, meclis başkan vekillikleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mazbatasını alarak çalışmalarına başlayan Tahmazoğlu başkanlığında yeni dönemin ilk belediye meclis oturumu gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Tahmazoğlu, meclis üyeleriyle yeni projelere imza atacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"2019-2024 yeni dönem ilk meclis toplantısına başlamadan önce yeni seçilen tüm meclis üyelerimizi kutluyorum. Rabbim bu dönemde güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Milletimiz üçüncü kez yeniden desteğini de artırarak, yola devam kararı aldı. Bu dönemde tüm meclis üyelerimizle birlikte geçmişte olduğu gibi yine güzel işlere imza atacağız. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. İlk meclisimiz çok güzel başladı. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder."

Toplantıda, yeni dönemde Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekilliklerine Cuma Güzel ile Hüseyin Kılıç, divan asil katip üyeliğine Muzaffer Çolak, Mustafa Kaplan, divan yedek katip üyeliğine Gamze Gül Günsoy ve Bekir Aslan seçildi.

Encümen üyeliklerine Hanifi Kızılbağ ile Hüseyin Deveci getirilirken, sosyal yardım değerlendirme kurulu üyeliğine Müslüm Yüksel ve Gamze Gül Günsoy seçildi.

İmar ve bayındırlık komisyonu üyeliğine Cuma Güzel, Hilmi Öztürk, Halil Uğur, Ali Bayram Özkardemli, Hasan Şencan, plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine Sait Şahin, Fettullah Genç, Bekir Aslan, Bedia Darıcılar, Mahmut Demirel, tarife komisyonu üyeliklerine ise Aslettin Yıldız, Hamit Kiraz, Nebi Kaplan, Halil Karakuş ve Uğur Kalkan seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şahinbey Belediye Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement