Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer Görevine Başladı

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer Görevine Başladı

Sapanca Belediye Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.

03.04.2014 10:44  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye hizmet binasında önünde belediye personeli ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, belediye personeli ile tek tek tokalaştı. Başkanlık makamında yapılan törende, 1999-2014 yılları arasında Sapanca Belediye Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Uslu görevini AK Parti'den Başkan seçilen Dr. Aydın Yılmazer'e devretti. Uslu Başkan Yılmazer'i kutlayarak makamların gelip geçici önemli olanın ise vatandaşa hizmet olduğunu söyledi.

Başkan Yılmazer ise; "AK Partili bir Belediyeden, AK Partili bir başkan olarak bayrağı teslim alıyoruz. AK Parti'nin devamı olması nedeniyle mutluyuz, huzurluyuz ve inşallah dün nasıl görevimizi başarıyla yaptıysak bugünde gelecekte de birlikte başarılı görevler yapacağımızı ümit ediyorum. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Başbakanımızı Sapanca'da mahcup ettirmediğimiz için mutlu ve huzurluyum. Başkanlığımız, meclis üyelerimiz ve ekibimiz öncelikle ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun diyoruz" dedi.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı İbrahim Uslu'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Düzenlenen devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Başkan Yılmazer başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement