Sinan Akçıl'dan eski sevgililerini çıldırtacak sözler: İlk kez tek eşliyim - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl'dan eski sevgililerini çıldırtacak sözler: İlk kez tek eşliyim

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Sinan Akçıl, evlendikten sonra ilk defa tek eşli olduğunu açıkladı. Akçıl'ın bu açıklaması, "Eski sevgililerini aldattı mı?' sorusunu akıllara getirdi. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Hadise, Otilia ve Ebru Şallı gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

25.09.2020 23:47  Güncelleme: 10:46

Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Özel hayatına dair, eski sevgililerini çıldırtacak bir açıklamada bulundu.

Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani." diye konuştu.

"ŞU ANDA BURCU İLE BARABERİZ"

Sinan Akçıl şöyle devam etti; "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir 'Oh be' diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik."

Sinan Akçıl'dan eski sevgililerini çıldıracak sözler: İlk kez tek eşliyim

ESKİ SEVGİLİLERİNİ ALDATTI MI?

Ünlü şarkıcının bu açıklaması, "Eski sevgililerini aldattı mı?" sorularını akıllara getirdi. Sinan Akçıl, daha önce Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile aşk yaşamıştı.

Sinan Akçıl'dan eski sevgililerini çıldıracak sözler: İlk kez tek eşliyim
Sinan Akçıl\'dan eski sevgililerini çıldırtacak sözler: İlk kez tek eşliyim

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl'dan eski sevgililerini çıldırtacak sözler: İlk kez tek eşliyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ....: bu eski sevgilileri ile birlikte iken başka kadınlarda vardı da o zamanki sevgilileri bir tek bununla mı birlikteydi acaba 10 0 Yanıtla
  • ANGARALI : SENİN GİBİ SOYTARILARDA BU ÜLKEDE SANATÇI OLDU GİTTİ SEN KİM SANATÇILIK KİM TABİ GERÇEK SANATÇILAR BU HAYATTAN GÖÇÜP GİTTİKLERİ İÇİN ORTALIK BU MEDYA MAYMUNLARINA KALDI EVLADIM OLSAN SEVMEM SENİ 9 0 Yanıtla
  • hakan: ahlaksızlar 9 0 Yanıtla
  • Hasan: çok eşlilik hangi hayvanda vardı bilen varmı 7 0 Yanıtla
  • çok şaşırdım : dudaklarıda demet şener gibi botoslu erkekte seni gördüm artık karınmı var kocanmı var bilemem o ördek dudaklar onu gösteriyor 1 0 Yanıtla
  • halkalı şeker: o dudaklarla botokslu afgan tazılarına beziyon 0 0 Yanıtla

Advertisement