Sivas-Afgan Kadın Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sivas-Afgan Kadın Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Afgan kadın cinayetinin şüphelileri adliyeye sevk edildiSİVAS'ta dün Afgan uyruklu Halime Sadat'ın (38) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheliler eşi Faysal Ebrahimi(21) ve Mokim Amiri (25) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

22.01.2018 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afgan kadın cinayetinin şüphelileri adliyeye sevk edildi

SİVAS'ta dün Afgan uyruklu Halime Sadat'ın (38) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheliler eşi Faysal Ebrahimi(21) ve Mokim Amiri (25) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay dün akşam saatlerinde Altuntabak Mahallesi 16'ncı sokakta yaşandı. 4 çocuk annesi Afgan uyruklu Halime Sadat ile eşi Faysal Ebrahimi iddiaya göre evde tartışmaya başladı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada Ebrahimi, iddiaya göre bıçakla eşi Sadat'ı karnından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Evdeki bağrışma seslerini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri Sadat'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet sırasında çiftin 4 çocuğun da evde olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sadat'ın cenazesi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrasında Faysal Ebrahimi ve arkadaşı Mokim Amiri şüpheli olarak gözaltına alındı. Amiri, ilk ifadesinde cinayeti birlikte işlediklerini iddia etti.Emniyet Müdürlüğünde sorguları yapılan Faysal Ebrahimi ve arkadaşı Mokim Amiri adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas-Afgan Kadın Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement