Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

11.01.2023 12:22  Güncelleme: 12:27

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yıldız, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Yıldız, haber kategorisinde Sayed Khodaiberdi Sadat'ın "Annesinin İki Gözü", çevre yaşam kategorisinde İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık Ritüeli", spor kategorisinde ise Hilmi Tunahan Karakaya'nın "Bulutlarda Dolaşmak" fotoğrafına oy verdi.

Yıldız, AA'nın düzenlediği oylamaya katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirten Yıldız, "Gerçekten yıl içerisinde birbirinden güzel fotoğraflar çekilmiş. İnsanların da kendilerine göre tercihleri var. Sporda, yaşamda ve haberde üç fotoğrafı seçmiş olduk. Güzel bir gelenek, inşallah bu daha güzel bir şekilde devam eder. Daha çok fotoğrafla devam eder. İnsanların bazı şeylere dikkatini çekmesi açısından da bu fotoğrafların önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement