Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti

İstanbul Esenlerde bir marketin elektrik panosunda yangın çıktı. Bu sırada depoda uyuduğu belirtilen çalışan Muhammet Ali Yaşar, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

18.06.2022 15:10  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fevzi Çakmak Mahallesi Atışalanı Caddesi'ndeki zincir markete, Muhammet Ali Yaşar (26) isimli çalışan sabah saatlerinde ürün saymaya geldi. Marketin açılış saatinden önce depodaki ürünleri sayan Yaşar, işi erken bitince dinlenmek için uzandığı yerde uyuyakaldı. Bu sırada marketin elektrik panosunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Dumanları gören çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. Marketin içine giren ekipler, Muhammet Ali Yaşar'ı depo bölümünde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalesinde Yaşar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaşar'ın cenazesi ambulansla çevredeki bir hastanenin morguna kaldırıldı. Yangında dumandan etkilenen bir kişi de hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen Yaşar'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri marketin bulunduğu binada çalışma yaptı. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti

"OCAK YANIYOR SANDIK"

Esnaf İsmail Karaca, "Biz her sabah geldiğimizde o çocuk kapının önünde oturuyordu ama bugün o saate görmedim. Bizim arka tarafta mutfağın içinden duman çıktı. Sandık ki ocak yanıyor. Bir baktık ki buradan da dumanlar çıkıyor. İtfaiyeyi, ambulansı aradık. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangına uykuda yakalanan market çalışanı hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Halil Güney: Tek başına. Koskoca a101nasil saymış. İşini bitirmiş. Uyumus soylermisin kafadan söylüyorsunuz gördünüz mü sanki orayi tek başına. Sayamaz ve uyumasida imkansız iki kişi doyursunuz. Tek kişi vardı orda 0 0 Yanıtla
  • Halil Güney: A101de sadece bir kişi vardı ve. Nolmade iki kişi açıyor orayı ama sadece Muhammet kardeşimiz. Tek açıyor ve. Depoda sayım var okadar mali tek başına sayması imkansız ve orda uyuya kalmamış. Duman var diye. Aşağıya. İnemis iki kişi diyen arkadaş aslında. Tek kişi 0 0 Yanıtla

Advertisement