Sosyal Medya Paylaşımı Polis Memurunun Tedavisini Sağladı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medya Paylaşımı Polis Memurunun Tedavisini Sağladı

Hindistan'da ünlü yazar Shobhaa De'nin sosyal medyada kilolarıyla alay ettiği polis memuru Daulatram Jogawat, Mumbai'de ücretsiz mide küçültme ameliyatı oldu.

07.03.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da ünlü yazar Shobhaa De'nin sosyal medyada kilolarıyla alay ettiği polis memuru Daulatram Jogawat, Mumbai'de ücretsiz mide küçültme ameliyatı oldu.

De'nin sosyal medyada geçen ay "Mumbai'de bugün polis 'ağır' güvenlik önlemleri alıyor!" mesajıyla fotoğrafını paylaştığı kilolu polis memuru Jogawat, ülke çapında kısa sürede tanındı.

Daha önce dünyanın en şişman kadını olduğu düşünülen 500 kilogramlık Mısırlı İmen Ahmed Abdulati'nin ameliyatıyla gündeme gelen Mumbai'deki Saifee Hastanesi, Jogawat'a ücretsiz mide küçültme ameliyatı yapmayı teklif etti.

Hastanenin teklifini kabul eden polis memurunun ameliyatının başarılı geçtiği, ameliyata 180 kilogram giren Jogawat'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bir yılda 80 kilo vermesinin beklendiği belirtildi.

Ameliyatın ardından yerel medyaya konuşan Jogawat, De'nin paylaşımı sayesinde tedavi şansı yakaladığına işaret ederek o kadar çok kilo almasının nedeninin çok yemek değil, sağlık sorunları olduğunu savundu.

Jogawat, "Açıkça ifade ediyorum ki kilolu olmam mesleğimi yapmama asla engel olmadı çünkü fiziksel olarak aktiftim ve zekamla problemleri çözebiliyorum. İşimi hakkıyla yapıyorum." dedi.

De ise amacının kimseyi küçük düşürmek olmadığını belirterek sosyal medyadaki paylaşımını savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyal Medya Paylaşımı Polis Memurunun Tedavisini Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement