Taksici Ünlü Oyuncunun Bacağını Kırdı - Son Dakika
Magazin

Taksici Ünlü Oyuncunun Bacağını Kırdı

Taksici Ünlü Oyuncunun Bacağını Kırdı

'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Burak Demir'in, yolu çok uzatarak gittiği için sinirlendiği taksici; oyuncunun bacağını kırdı.

28.01.2015 10:39  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak 'Arka Sokaklar' isimli polisiye dizide rol alan Burak Demir, yaşamını sürdürdüğü Ankara'da bindiği takside çok dolaştıklarını fark edince sinirlendi. Taksici de ünlü oyuncunun bacağını kırdı.

TAKSİCİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Televizyon seyircisinin 'Bizim Evin Halleri' dizisinde canlandırdığı Rüzgar Aslan karakteriyle tanıdığı oyuncu Burak Demir'in 2 hafta önce bir taksicinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.
Son olarak 'Arka Sokaklar' isimli polisiye dizide rol alan Demir, annesini ziyaret için gittiği Ankara'da taksiye bindi.

BACAĞINA PLATİN TAKILDI

Oyuncu kendisini çok dolaştırdığını gördüğü taksiciyi uyardı. Sinirlenen taksici, aracını Demir'in karakola gitmek istemesi üzerine durağına çekip aşağı indi. Demir, kendisine tepki gösterince de bacağına tekme attı.

Yere düşen ve kalkamayan oyuncu, ancak yoldan geçen bir gencin yardımıyla polise gidip şikayetçi olabildi. Ayağında kırık oluşan oyuncu ameliyata alındı ve bacağına platin takıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Taksici Ünlü Oyuncunun Bacağını Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali hal: Taksici terör ü 7 0 Yanıtla
  • S özkaptan : Haberi yazan kişinin bol kitap okumasını tavsiye ederim. Vay yeni nesil gazetecilerin haline 2 0 Yanıtla

Advertisement