Tarsus Şelalesi'nde Musiki Şöleni - Son Dakika
Güncel

Tarsus Şelalesi'nde Musiki Şöleni

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi'nde konser verildi.

19.07.2018 10:56

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus Şelalesi'nde konser verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği katkılarıyla Şelale Karacaoğlan Parkı'nda düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, yaz dönemi boyunca bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

Tarsus'ta yaşayan 336 bin vatandaşın belediye başkanı olmak için mücadele ettiğini ifade eden Başkan Can, şöyle konuştu:

"Bu yaz her hafta çarşamba günü Tarsus'umuzun değişik mahallelerinde değişik parklarında böyle şehrimizde bulunan musiki derneklerimizle veya yerel sanatçılarımızla birlikte sizlere güzel bir müzik dinletisi sunmaya devam edeceğiz. Bunun ilkini burada başlattık. Diğer hafta da diğer bir mahallemizde devam edecek. Geçtiğimiz sene genelde mahallelerimizde yaz şenlikleri adı altında yapmıştık. Bu yıl ise musiki derneklerimizle bu programı başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bütün hemşehrilerimizle birlikte güzel bir akşam geçirmemizi ve mutlu olmanızı temenni ediyorum."

Tarsus İnleyen Nağmeler Musıki Derneği tarafından konserde 17 parça seslendirilirken, vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus Şelalesi'nde Musiki Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement