"Gece Bekçiniz Gündüz Hizmetçiniz Olacağım" - Son Dakika
Yerel

"Gece Bekçiniz Gündüz Hizmetçiniz Olacağım"

"Gece Bekçiniz Gündüz Hizmetçiniz Olacağım"

MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı, Oltu Belediyesi Kültür Merkezinde Oltulu bayanlarla bir araya gelerek yapacağı projeleri anlattı.

20.03.2014 09:14  Güncelleme: 09:10

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı, Oltu Belediyesi Kültür Merkezinde Oltulu bayanlarla bir araya gelerek yapacağı projeleri anlattı.

Kültür Merkezindeki toplantıya Şehitleri Anma Haftası nedeniyle saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, salonu dolduran bayanları selamlayarak 30 Mart için tam destek istedi.

Programın açılış konuşmasını MHP Oltu Kadın Kolları Başkanı Sevda Ayaz yaptı. Ayaz konuşmasında seçim süreci boyunca ziyaret ettikleri ve yüz yüze görüştükleri bayanlara yönelik "Amacımız, hedefimiz her şeyin en iyisine layık olan sizler içindir. Sizlere hizmet etmektir." dedi.

MHP Oltu Belediye Meclisi Üyesi Adayı Semra Yıldırım ise bayanların sosyal hayata daha çok katılmaları ve katkı sağlamaları adına belediye meclisi üyesi adayı olduğunu belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı, belediye başkanı olması halinde gerçekleştireceği projeleri bayanlarla paylaştı.

Oltu'nun gelecek 5 yılına yöne vermek için büyük desteğe ihtiyaçlarını olduğunu aktaran Necmettin Taşcı, "Bugün sizlerde duymuşsunuzdur. Sayın İçişleri Bakanımız Efkan Ala bile mevcut belediye başkanına oy istemektedir. Çok şükür bizim böyle bir talebimiz olmadı. Biz kendimize oy istiyoruz. Bunu sizden isteyecek yüzümüzde var, yüreğimizde var." dedi.

Bayanlara yönelik her türlü sosyal-kültürel ve sportif etkinliklere önem vereceklerini kaydeden Taşcı, tüm öğrencilere de her ay düzenli olarak 50'şer TL burs vereceklerini söyledi.

Belediye kanalıyla ihtiyaç sahibi ailelere yapılan ayni ve nakdi yardımları artırarak devam edeceklerini öne süren Necmettin Taşcı, "Engelli vatandaşlarımıza da her türlü desteği vererek canları olacağız." dedi.

Bayanlarla karşılıklı soru-cevap şeklinde konuşmalarında yaşandığı toplantıda MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı, projelerini sinevizyon eşliğinde tek tek bayanlara anlattı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gece Bekçiniz Gündüz Hizmetçiniz Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement