Serenay Sarıkaya, İTÜ'de üniversitelilerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Serenay Sarıkaya, İTÜ'de üniversitelilerle buluştu

Serenay Sarıkaya, İTÜ\'de üniversitelilerle buluştu

Serenay Sarıkaya, konuşmasında özgüvenin kariyerindeki önemine vurgu yaparak, iş yaşamında kendi hayallerinin peşinde koşmanın önemine dikkat çekti.

21.03.2017 14:31  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serenay Sarıkaya Head&Shoulders ile önümüzdeki dönemde üniversite öğrencileri ile buluşmaya devam edecek.

Serenay Sarıkaya, işbirliği kapsamında İTÜ'de üniversite öğrencileri ile buluştu. İTÜ Ekonomi Kulübü'nün düzenlediği "Women in Business" seminerine katılan Sarıkaya, konuşmasıyla iş hayatına adım atmaya hazırlanan üniversitelilerle kariyerinden önemli anıları paylaştı ve 'özgüven' vurgusu yaptı.

Konuşmasında hayallere giden yolun özgüvenli olmaktan geçtiğini söyleyen Serenay Sarıkaya;
"Başarıya ulaşmak için en önemli adım kendinize bir hedef koymak ve hayallerinize sıkı sıkıya tutunmak. Diğer önemli kısım ise elbette harekete geçmek. Her şey kafada başlar. Bir hayaliniz varsa kendinize güveniniz de olmalı. Harekete geçmenin ilk adımı da özgüvenli olmaktan geçiyor. Her şey sizin elinizde, kendinize güvenin." yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Head&Shoulders'ın yeni kadın ürünleri için çekilen reklam filminde rol alan Serenay Sarıkaya, işbirliği çerçevesinde üniversiteli öğrencilerle buluşmaya devam edeceğini söyledi. Sarıkaya, Head&Shoulders'la yaptığı çalışmalarla ilgili olarak "Çalışmalarımıza çok güzel bir reklam filmi ile başladık. Kampanyamıza üniversite öğrencileriyle buluşarak devam ediyoruz. İTÜ'nün ardından başka okullara da giderek "özgüven" söyleşileri yapacağız. Head&Shoulders ile sürprizlerimiz devam edecek." dedi.

⃰ Temmuz 2015- Haziran 2016 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serenay Sarıkaya, İTÜ'de üniversitelilerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement